קניית MPS

ilush29

New member
קניית MPS

אני רוצה לקנות נגן MP3 לצורך שימוש בזמן ריצה קבועה של כשעה. מה מומלץ? אני לא בקיאה בתחום. ראיתי שיש דגם שקוראים לו ספורטיבי של creative muvo sport c100. האם מישהו שמע? האם מומלץ? תודה

יאיר B

New member
לספורט טוב כל נגן שהוא פלאש.

הסיפור של הנגן הנ"ל זה שהוא מוגן למים (גםם זיעה) - אז הם טוענים שהוא מתאים לספורט. ברופן כללי הוא לא רע, אבל יש טובים ממנו. מה את מחפשת? מבחינת נפח וכמה את מוכנה לשלם?

dark spy

New member
לאוו דווקא פלאש...

הH10 שלי מנגן יופי בזמן ריצה ואני מניח שהרבה נגני הרד דיסק גם הם בסדר למטרה הזו...

יאיר B

New member
אני מנחש שהרבה זמן הוא לא ינגן...

בנגני דיסק קשיח יש... דיסק קשיח! הוא מאוד רגיש למכות ואם יקבל מכה בזמן הלא נכון (כלומר כשהוא קורא לבאפר) אז הוא יכול למות. יש לנו חבר פורום שהך לו איפוד, רוב הסיכויים שבגלל ספורט.

dark spy

New member
קיבלתי...

אני מניח שאני אפסיק לרוץ איתו

ilush29

New member
רכישת MP3

רוצה להשקיע עד 700 ש"ח לשימוש מספר פעמים בשבוע לריצה של כשעה. יש לך המלצות ספציפיות? תודה

gt-master

New member
C100 יכול להיות מתאים

הוא עולה כיום 540 ש"ח בבאג. יש לו רדיו,מסך גדול יותר מהרבה נגני פלש,סטופר(יכול להיות שימושי),עמיד במיים (לא עומק כמובן). אני מאמין שהוא נשמע טוב כמו שאר דגמי קריאטיב. עוד יתרון זה חריץ הרחבת הזכרון שיש לו ואין לרב האחרים כך שבעודף שישאר לך תוכלי לקנות עוד 512 מגה בנוסך ל 256 שיש לו ותקבלי נגן של 768 מגה ב כ 700 ש"ח(אתה כמובן יכולה להסתפק ב 256). כעיקרון כל נגן פלש אחר יעשה אתה העבודה אבל מומלץ לקנות מחברות טובות כמו: איריבר,סוני,קריאטיב,איאודיו,אפל,ריו(חברה נסגרה) וסאנדיסק(פחות נחשב מהאחרים אבל עולה פחות ואנשים מרוצים ממנו).

ilush29

New member
נגן יותר טוב מה creative muvo sport

כתבת שהנגן הנ"ל לא רע אבל שיש טובים ממנו. יש לך המלצות ספציפיות? כי אני לא מכירה את התחום. כמו-כן, האם מלבד הנגן יש אביזרים / דברים נוספים שיש לרכוש? בנוסף, ראיתי באינטרנט דגם של sansa e 140 של ה 1 GB האם הוא מתאים לריצות? והאם מומלץ? תודה

יאיר B

New member
כל נגן פלאש יכול להתאים לספורט.

אנחנו אוהבים להמליץ על איריבר, אבל יש גם חברות אחרות שיכולות להיות טובות כמו MPIO IAUDIO וגם סוני וקריאייטיב (על שלל דגמיה הרבים). תכנסי לזאפ ותראי מה מציעים, כמה עולה (וכמה את מוכנה להשקיע), כמה נפח את רוצה (זה גם פונקציה של כסף). תגבשי לך כמה סוגי נגנים ותחזרי אם יש לך עוד שאלות.

למעלה