קניית Q5W?

קניית Q5W?

היי כולם תכננתי לקנות מחר COWON D2+ של 16גיגהבייט ב800 ש"ח חדש. אני יכול לקנות יד שניה כחדש COWON Q5W שמונים גיגהבייט ב1200 ש"ח ואת הגירסה של ה60GB ב1000 ש"ח מה אתם אומרים? ההחלטה שלי דיי מושפעת מזה שיש WIFI... לא ראיתי שיש סקייפ, אך אני מניח שיש איזה סקייפ מבוסס WEB לא?

יאיר B

New member
השאלה היא מה אתה מחפש בנגן?

ה-Q5 הוא נגן עצום בגודלו (מסך 5"), לא נכנס בכל כיס. דיסקשיח עדין לעומת פלאש יותר עמיד.

אני דווקא אהבתי את המסך שלו חח

דיסק קשיח לעומת פלאש לא כזה משנה... אכן לא ייכנס בכל כיס היתרונות שלו זה 80GB חמש אינץ' WIFI אינטרנט וכו' ומחיר נמוך (1000-1200) לעומת הD2 (שמונה מאות ש"ח) גם כן הINVISIBLE SHIELD האלה. הזמנתי מגן מסך לD2+ אתמול. שלחתי להם מייל בבוקר היום שיבטלו ושאני אקנה אחד אחר. הם שלחו לי מייל שהם שלחו את זה בדואר (חרטה, והם ראו את המיילים שלי,יכלו לא לשלוח) בלאגן....

הייתי שואל את בן דוד שלי לגביו,

אבל אין לי כרגע את המס' שלו (יש לו את הנגן) האם יש תמיכה בשמות קבצים עבריים? ז"א, העברית לא הפוכה? ומה לגבי אתרי אינטרנט? האם אפשר להוריד קובץ rar מהאינטרנט ולפרוק אותו ואז לשמוע את השיר ? קשה להחליט שמדובר רק על 200 ש"ח הפרש בינו לבין הD2+

יאיר B

New member
מערכת ההפעלה שלו היא מסוג חלונות CE

זה הדור הקודם של חלונות מוביל. אני לא מאמין שיש unrar עבורו. הוא לא נועד לזה. האינטרנט נועד יותר לגלישה באתרים, וובמייל, דברים בסגנון (זה לא יכול להחליף מחשב אמיתי). אני לא יודע איך העברית שלו. אין הרבה כאלה בארץ ואני לא מכיר אף אחד שיש לו כזה כדי לשנורר לו לניסיון.

באסה ):

מה שכן - זה שימושי מאוד הWIFI עם האינטרנט. אתה יכול להיות מקושר לGMAIL שלך וכו' וגם יש מסנג'ר שיכול להיות תחליף לSKYPE. מעניין הקטע עם הunrar... מחר אני אנסה להשיג את המספר של בן דוד שלי ולשאול אותו. לגבי העברית צריך לברר. מה שכן - איך אפשר לדעת את איכות השמע שלו בניגוד לD2? הגברה וכל הדברים האלה?

תודה אבל לא עזר...

אם כבר אז http://www.cowonglobal.com/product_wide/product_Q5W_feature.php החלטה קשה אך יש לי תחושה שבסוף אני אלך על הD2 כבר וזהו.

תלוי מאיזו בחינה

ב1200 ש"ח 80 גיגהבייט עם WIFI עם דפדפן ועם מסנג'ר ועם מסך 5" זה לא רע. חסרונות: אין FRING אין סקייפ אין GPS וכו' ואין FIREFOX

יאיר: מה עם איכות הקול שלו והכול?

הגירסה של ה60 גיגהבייט ישנה בעוד דברים חוץ מזה שהדיסק קשיח 60GB ? עולה 1000 ש"ח ה60GB ו1200 ה80GB. מה אתה אומר?

יאיר B

New member
לא שמעתי את ה-Q5, כך שאני לא יכול להגיד

שום דבר מניסיון. ההנחה שלי היא שקואון לא יפגעו באיכות הקול (שהיא סימן ההיכר שלהם). כמובן שצריך אוזניות טובות (אלו שמגיעות בבאנדל סבירות ולא יותר). אם אתה צריך עוד 20GB (תלוי מה גודל אוסף המוזיקה שלך או כמה סרטים אתה הולך לשים עליו) קח את גרסת ה-80GB. לא צריך להיות הבדל בין הגרסאות (מלבד הקיבולת). כשאתה מקבל אותו, תקשיב לדיסק הקשיח כשהוא עובד (למשל בהצגת סרט), צריך לעבוד שקט, בלי דפיקות שמסמלות את סופו הקרוב של הדיסק.

היי

ותגיד יש הבדל בין Q5 לבין הQ5W? בכל מקרה, כולי בהתלבטות בין הD2 לבין הQ5W ): כמובן שצריך אוזניות איכותית שיש ברשותי.

ושכחתי:

האם אפשר לעדכן את הקושחה של הD2 לD2+? אם כן, אז גם אפשר לקנות D2 רגיל ולשדרג ל+... (העניין לא ברור לי כ"כ)

קטן?

בשביל מה אתה רוצה להשתמש בו? וידאו? אפשר לראות בו סרטים או סדרות שבהם הויזואליות היא שולית.

or121210

New member
אני מסתדר מעול עם המסך

מסך די טוב מבחינת רזולוציה ומספר צבעים. לסרטים מלאים זה לא תענוג, אך לסדרות של 20 דקות וקליפים מסתדרים. כמובן שלמוזיקה המסך מספיק בהחלט. בכל מקרה, תתחדש! אני בטוח שתהנה ממנו.

למעלה