קניית SD ו-MMC מרוכזת

קניית SD ו-MMC מרוכזת

הייתי מעוניין לארגן קנייה מרוכזת של כרטיסי SD ו-MMC המתאימים לפאלמים החדשים. הכוונה היא למצוא ספק בארץ שיהיה מוכן לעשות מחיר מיוחד עבור התחייבות של X אנשים לקנות ממנו. כרגע אני מכיר רק את חברת SanDisk שמייצרת את הכרטיסים הנ``ל, אבל אני מתקשה למצוא את נציגם בארץ (אני יודע שיש כזה, אני רק לא מוצא אותו). אם מישהו יודע לקשר אותי ו/או להציע ספק אחר, אשמח להנהיג את העניין מולו ובכך לעזור לכולנו. תודה, איל וובר.

מצאתי את יבואני SanDisk

אנשי המכירות האמריקאים חזרו אלי סוף סוף, ופרטי היבואן בידינו !!! אם יש למישהו עוד מקורות - Bring them On וככה אני מקווה שנצליח להוריד עוד את המחירים...

אייל למה שלא תשתף אותי?

בערוץ שנבנה בימים אלו ויעלה לאוויר בחודש הקרוב יש פינת מבצעים אני בטוח כי אוכל להוריד מחיר עם כל יבואן בארץ

אתה צודק בהחלט

האמת שלא חשבתי לעשות את זה דרך הערוץ החדש, אבל זאת הצעה מצוינת. דבר איתי להמשך טיפול בנושא...

אייל - אני מרים את הכפפה

אעשה כל מאמץ שכבר בשבוע הבא ניתן יהיה לרכוש הרחבות זיכרון MMC באתר החדש של טרהבייט המוקם בימים אלה. אנא ציין איזה גודל מועדף עליכם - 16 32 או 64 מגהבייט. אין צורך לבזבז כסף מיד על זיכרון גדול. ניתן יהיה להחליף מזיכרון קטן לגדול מאוחר יותר. יהיו מחירים מיוחדים לגולשי תפוז.

אבי תודה על הההצעה

אני לא רוצה להיות לא מנומס, אבל אני חושב שכדאי שתדבר במספרים מדויקים יותר. אם אתה יכול תציע מחירים מדויקים לחברינו בפורום הזה עבור שלושת הגדלים הקיימים, וכמו כן, יהיה נחמד אם המחיר יקטן יחסית לכמות הקונים שנגייס. לגבי החלפת הרכיבים - ההצעה מפתה, ואם אתה מתכוון לעמוד מאחוריה, אני מבקש שתגדיר מחירים מדויקים, לדוגמא: בחצי שנה הראשונה מתאריך הקנייה, עלות ההחלפה בין X ל-Y תעלה Z. בחצי השנה השנייה ההחלפה תעלה... וכו` כמו כן, אם אתה מציע רק סוג אחד מתוך השניים (MMC או SD), אשמח אם תוכל להסביר לי ולחברי הפורום מדוע אתה מציע דווקא סוג זה. ושוב תודה על היוזמה... איל וובר.

מחירי הזכרונות יורדים רוב הזמן ולכן

החלפת הזכרונות תעשה בהתאם להפרש המחיר ביום ההחלפה , כך שעם ירידת המחירים - ישלם המחליף פחות ופחות על ההחלפה. המחירים המדויקים יהיו לי בשהוע הבא. אני יודע שישנם אנשים בפורום שמתייחסים בספקנות רבה לכל הצעה שלי - אבל עם הזמן תווכחו ברצינות של ההצעות - שיחסכו לאלה שישתמשו בהם הרבה כסף.

נראה לי שאתה מפתח אלרגיה מיותרת !

אז דיי. תן לבן אדם להתבטא אתה לא חייב לקנות ממנו והוא לא חייב לך כלום ובכלל, מי יודע אולי בסוף זה ישתלם. . .

אלפי תודות.

מצאתי כבר שיבואני SanDisk בישראל הם חברת ``רפק``. הייתי שמח לדעת מי הם יבואני DeltaFilm. בכל מקרה תודה רבה, ואני מבטיח פרטים נוספים מיד עם תחילת השבוע.

אייל , דלתא פילם היא חברה ישראלית

והיא היבואנית של קודאק לישראל. הם גם מייבאים זכרונות של San Disk לישראל.

כבר דיברתי עימם בנדון...

ובנושא מחיר מיוחד לאנשי הפורום, השבוע לדעתי צריך להגיע משלוח לארף של 64 MB, לא כדאי שמליון וחצי איש ידברו עימם, הם צריכים להודיע לי סטטוס, מנגד, אין לי בעיה שמשהו אחר ימשיך המגעים ורק צריך להחליט מי הוא האחד, זה יראה הרבה יותר רציני. תקנאו - אבל לי יש כבר 64MB שרכשתי דרך Amazon.

אני מסכים.

דורון תודה על העזרה, ואני באמת מקנא. אם אתה אומר שאתה כבר מדבר עם DeltaFilm, אז אני אדבר עם יורם מ``רפק``. בכל מקרה אדם מנסה דרכים נוספות, ואנחנו תמיד נשמח להצעות מחיר מאבי. Keep Up The Good Work ושבת שלום לכולם, איל וובר.

אני שוחחתי עם שניהם...

אירו רפק היא היבואנית של sandisk בארץ ואינה מוכרת לבודדים, ניסית לדבר עם יורם והיינו אמורים להפגש בכדי לבדוק האם ניתן למכור בכ``ז. בשל העיכוב בהגעת המוצר לארץ והאופי הג`ינג`י הזמנתי ישירות והאמת קצת זנחתי הקשר מולם. זה היה לפני שבועיים. המפיץ של המוצר הוא הבחור מדלתאפילם עבור מוצרים כגון מצלמות וכו. אני מציע שתשוחח עם שניהם, תציג עצמך כנציג פורום משתמשי הפאלם הישראלי כמו שהצגתי עצמי ותגיד שאתה מטפל בנושא בהמשך אלי..... תפוס פיקוד...אני כאן לעזרה. דורון.

למעלה