קניית TUNGSTEN C

gezgez3

New member
קניית TUNGSTEN C

אני עומד על סף קניית מכשיר TUNGSTEN C משומש. אני צריך המלצות מבעלי המכשיר. מהן נקודות התורפה של המכשיר ונקודות החוזק? איך הWIFI (במיוחד בעברית)? באופן כללי האם יש מחלות כרוניות שכדאי לבדוק לפני קנייה?
 
ממה שאני יודע...

1. אין לו יציאת STEREO אם אתה מעוניין לשמוע מוזיקה. 2. אין לו BT (לדעתי זה חסרון אך כל אחד והצרכים שלו). מה הקשר בין WIFI לעברית? אין בעיות עם העברית למכשיר זה.
 

gezgez3

New member
תודה לעונים - שאלה נוספת

1. השאלה בקשר לWIFI ולעברית היא בקשר לעבודה עם אתרים בעברית ומיילים בעברית בעיות UNICODE וכיוצ"ב... האם מישהו התנסה? (ברור שמישהו התנסה אבל האם הוא גם יכול לשתף ברשמיו...) 2. כמו כן אני ארצה לחבר את המכשיר לVPN דרך הWIFI, האם העסק עובד? 3. האם קיימות תוכנות שליטה מרחוק (VNC וכיוצ"ב)?
 
עד שיבוא השד.....

1. אין הבדל אם תתחבר דרך WiFi, דרך סלולרי או כל שיטה אחרת. ברגע שהתחברת אתה יכול לגלוש ולעשות הכל ללא כל קשר לשיטת החיבור. יש בעיות עם עברית. לא תוכל לראות אתרים שנכתבו ביוניקוד עם הדפדפן המובנה. תצטרך להשתמש באופרה או בפתרונות אחרים. יש גם בעיה לקרוא מיילים שקודדו ביוניקוד ותצטרך תוכנה צד ג' כדי לפענח אותם. 2. VPN עובד. אין לי נסיון עם זה שמגיע מובנה ב TC ויש גם הרבה משמעות לשרת שמולו אתה עובד. לא כל תוכנת VPN לפאלם תומכת לכל Firewall שמותקן. 3. קיימות תוכנות שליטה מרחוק גם ל VNC וגם ל RDP (לינקים למטה).
 
למעלה