קנינו כבר את כל הציוד לבית החדש

noa****

New member
קנינו כבר את כל הציוד לבית החדש

אבל נשאר לנו להחליט איזה מכונת כביסה לקנות. יש לנו מקום רק למכונה צרה מ60 ס"ח ולכן נותרה ברירה רק למכונה פתח עליון. התחלנו לבדוק ואנחנו לא מצליחים להחליט , כל דודה ממליצה על משהו אחר ומסתבר שהמכונות של הדודות בנות יותר מ10 שנים לכן זה לא רלבנטי , כי היום הכל השתנה. אודה לכם מאד על המלצותיכם ואיזה מכונות כביסה אתם קניתם או עומדים לקנות. תודה מראש, נועה

*שיר

New member
מהנסיון המועט שלי...

(קניתי רק פעם אחת...) רוב המכונות שיש היום בשוק הן טובות ולא חייבים ללכת על הכי יקר. חשוב לשים לב לפרטים הבאים: 1. חשוב מאוד שגם הדוד המסתובב וגם החלק הפנימי של המכונה יהיו מנירוסטה (אל-חלד) כדי ששום דבר לא יחליד. במכונות הזולות זה לא ככה. 2. תשאלי כמה זמן לוקח לעשות כביסה רגילה. ככל שלוקח יותר זמן,המכונה יותר בזבזנית בחשמל ומים (וזה גם מבאס לחכות לכביסה). 3. כמה זמן אחריות ומי נותן שירות.

אתי@

New member
נכון, הכי חשוב אחריות ושירות

ההורים שלי קנו לפני שנה מכונת כביסה ב - 5000 ש"ח (יחסית יקר) ואחרי 10 חודשים המכונה התקלקלה. מכיון שהשירות היה גרוע, הגיעו לתקן רק אחרי כמעט שבוע... וזה יותר מידי זמן כשיש משפחה! הבנתי ששירות של אלקטרה הוא מצוין...

נועה מנסיוני בעניין מכונות כביסה..

בשנים האחרונות גיליתי להפתעתי ש-"אין חדש על המדף".. מכונת כביסה של בוש וקונסטרוקטה, מבצעת בדיוק את אותה הפעולה של קריסטל ואלקטרה מייסטר..... רק שהמחיר יותר מכפול ברוב המקרים. שלא לדבר על התחזוקה ופה המחיר גבוה במיוחד בגלל רכיבים תוצרת חוץ. המסקנה שאני הגעתי אליה היא כזו: אפשר בהחלט לקנות מכונת כביסה תוצרת הארץ במחיר השווה לכל נפש. אין הרבה הפתעות. ואם אחרי 6 שנים המכונה מתקלקלת זה ממש לא בעיה גדולה לקנות אחת נוספת. כשתקני מכונה של בוש ב5000 ש"ח ורק חלק אחד כמו "לגר" למשל שנוטה להתקלקל מהר מאוד בגלל המים הקשים שיש בארץ יעלה לך 1300 ש"ח תוכלי להבין שבעוד 200 או 500 ש"ח את קונה מכונה חדשה. זהו. מסקנות כואבות שמגיעים אליהם אחרי 10 שנות נישואים ושתי מכונות כביסה אתי

petel

New member
לא משנה איזו חברה תבחרי

אני מציעה לך לקנות דרך האינטרנט באתרים של מכירות פומביות כמו אולסייל לאחרונה קנינו שם כמה דברים והמחירים ממש זולים קנינו מכונת כביסה של AEG במכרז ב - 3100 שקל ובחוץ זה עולה בערך 4000 ויש לי עוד הרבה דוגמאות למוצרים שקנינו משם ממש בזול יחסית

סיגל2

New member
קריסטל

לי יש קריסטל סופר לורד כבר 3 שנים ועדיין היא לא ראתה טכנאי והיא עובדת מצויין.

למעלה