קניתי אבן חדשה, וגדולה יותר הפעם :)

MTFNK

New member
קניתי אבן חדשה, וגדולה יותר הפעם :)

זאת אגת פרוסה

MTFNK

New member
אגב בימים האחרונים מאז שיש לי אותה (על המיטה בדיוק מעל הראש)

אני מרגישה מן תחושת ביטחון בכל מיני סיטואציות, כאילו שהביטחון העצמי שלי השתפר.
אחרי היום הראשון שהרגשתי את זה קראתי באינטרנט את התכונה הזאת של האבן.
&nbsp
לפני כשנה וחצי דיברתי עם מתקשר שהמליץ לי על האבן, אבל לא התלהבתי אז לא קניתי אותה.

elar84

New member
ואוו... איזה יופי לשמוע

עכשיו כשציינת את השם, אני רואה שיש גם לי אותה, שנים... רק בסגול.
מעל המיטה שלי יש קיר, נראה לי שהיה סבבה לשים אותה פשוט מתחת לכרית?

אני השבוע שמעתי סיפור שיש אבנים שמסייעות ללידה קלה. הסיפןר הוא מאישה שקיבלה את האבן לפני הלידות שלה, ובנתיים היא עברה 3.
לא יודעת אם באמת יש לזה קשר ישיר, אבל ממש נחמד לשמוע זאת.

MTFNK

New member
השאלה אם את רוצה ליהנות גם מהיופי של האבן

אם היא מתחת לכרית קצת קשה לראות אותה :)
&nbsp
אבן ללידה קלה? זה מעניין, אבל באופן כללי השפעות של אבנים תמיד יכולות להיות פלסבו, כמובן במידה ומאמינים שזה עוזר. אני לא בדיוק האמנתי שהאבן תעזור לי, פשוט מאוד התחברתי לאיך שהיא נראית ואמרתי שאקח אותה כנוי מעל המיטה. זה שהמתקשר המליץ לי זה היה כדרך אגב.
&nbsp
אני לא בטוחה אבל יש מצב שאבן אגת סגולה היא צבועה

elar84

New member
האמת שכן, אצלי כול האבנים מונחות במקום כזה שאני רואה אותן.

את זו שהחליטה לשים אותה מעל לראש, זה לא משהו שנאמר לך? כי אם כ, אני פשוט אניח אותה בחדר המיקום מחות חשוב כמו שאני אראה אותה ואז היא מן הסתם תשפיע עליי.
לפני כשנתיים הייתי אצל מישהי שהמליצה לי לקנות 2 אבנים. האחת אבן נשית כך היא קראה לי.. שכחתי את שמה אבל היא מאוד מיוחדת . והשנייה שקופה וגם אבל שתורמת אולי לחיזוק הערך העצמי ושלווה.
והיא אמרה לי ללכת כשהן עליי. הבעיה שזה נופל, ואז אחת מהן שהייתה גם יקרה נפלה לי. וכשהיא נשברת זה כבר לא יעיל.

כתבתי לך שהאבן סגול טרם ראיתי אותה, רק מהזכרון שיש לי כזו. ואז בהסתכלות עליה גיליתי שהיא אפורה כחולה שכזו. אצלך היא באמת עם צבע מדהים ומיוחד מאוד.

MTFNK

New member
המתקשר אמר להניח אותה בראש המיטה

אומרים שכשהאבן נשברת/נאבדת אין לנו עוד צורך בה.
&nbsp
אפורה כחולה לדעתי זה הצבע הטבעי של האבן, צלמי לנו :)

elar84

New member
אני אצלם... יש כמה

זהו שזאתי שקניתי אותה ממנה לא ציינה זאת. ואז רכשתי עוד אחת... לא נורא אני אוהבת את האבנים הללו.
אני הולכת עכשיו להכין את ארוחת החג :)) כשאסיים הכול ואנוח אלך לצלם כמה מהאבנים שלי. יש לי המון...
אגב, צילמת אותה עם אור עליה?

MTFNK

New member
הראשונה זה אור מהמנורה בתקרה. השנייה לדעתי זה עם הפלאש

elar84

New member
צילמתי 3 אבנים

אני לא זוכרת את השמות שלהן.
את ה 2 העליונות קניתי בהמלצה של מישהי, שאמרה שהן יהיו טובות לי. על האמצעית היא אמרה שהיא אבן נשית... האמת שאני מאוד נשית גם ככה, אבל קניתי בכול זאת.
את התחתונה ביותר, קניתי ממש פעם באיזה טיול שנתי של בית ספר.
האמת שאני הכי אוהבת לקנות בעקבות חיבור לאבן, זה מרגיש לי תמיד הכי נכון.
יש לי המון אבנים שקניתי כך.
אעלה שוב 2 אבנים שאני ממש אוהבת, ומתחברת אליהן.

MTFNK

New member
קטע כשהראתי לחברה את התמונות - לגבי השיפור ביטחון עצמי

הראתי את התמונות של האבן לחברה עם "ביטחון עצמי מופרז" והיא ישר אמרה לי "האבן הזאת ממש ממש לא יפה!".
&nbsp
מעניין שהיא אמרה את זה דווקא על האבן הזאת. כנראה כי היא ממש לא צריכה אותה, ברמה שהיא עלולה להשפיע עליה לא טוב.
&nbsp
אגב היא לא מודה בזה שיש לה ביטחון עצמי מופרז ;) היא גם לא יודעת מה זה פחדים וחרדות (דברים שהאבן אמורה לסייע להם)

elar84

New member
אני חושבת שדווקא

בגלל שיש לה "בטחון עצמי מופרז" זה מעיד דווקא על חוסר ביטחון.
כי ביטחון עצמי הוא שקט רגוע מאוזן.
ואז היא הגיבה בהתנגדות אל האבן, כי היא מכחישה שאין לה ביטחון. כמובן שהכול בתת מודע.
עובדה שהיא לא מודה שיש לה ביטחון עצמי מופרז.

בעברי הייתי מאוד חסרת ביטחון...ממש בקטע קיצוני מאז עברו השנים (בערך 10 שנים של התעוררות ושינוי שנבנה לאט אך יציב ובטוח).
באותה התקופה, תחילת שנות העשרים שלי בערך, כשהייתי למעשה בצבא הכרתי המון בנות והמון מהן היו בעיניי עם ביטחון עצמי.
הם היו קולניות, שתלטניות עומדות על שלהן, עושות המון רעש. רוצות המון תשומת לב... בעיניי זה הן נחשבו בנות עם ביטחון עצמי.
אחת מהן התחברה אליי... ניגודים משלימים... אני לא סבלתי את ההתנהגות שלה.. היא פשוט רדפה אחריי, כוח הגורל כנראה.
רדפה בקטע חברי, לא משהו אחר. רצתה שאני אהיה חברה שלה.
ואז כשנתתי לה צ'אנס ולאט לאט הכרתי אותה, היא העידה על עצמה שהיא הכי חסרת ביטחון שיש.
וכך במהלך השנים יצא לי להתקל בעוד אנשים כאלה... והיום כשהמצב כבר אחרת לגמריי אני מזהה בקלות מי עם ביטחון אמיתי ומתי זה הכול משחק.
ביטחון עצמי נמוך יכול להופיע גם כשאתה מראה את זה באופן מובהק... שקט מידיי מפחד מדבר בשקט מידיי וכו'.. שאז זה מאוד ברור
וגם להיפך, ההקצנה ה"אובר רעש"...

MTFNK

New member
לא חושבת בהכרח

יש אנשים עם הרבה ביטחון שלא יודעים מה זה פחדים וחרדות.
&nbsp
אבל כן, גם יכול להיות שהיא הגיבה בהתנגדות לאבן כי היא בהכחשה שהיא צריכה אותה, אין לדעת :).
&nbsp
חוסר ביטחון יכול להתפש גם כסנוביות.

elar84

New member
נכון, זה לא בהכרח, צריך להכיר את האדם ואז כך לדעת

פשוט כן יצא לי להתקל במהלך חיי בהמון כאלו שהם הפוך והם למעשה בלי ביטחון.
את צודקת, שנים אמרו עליי שאני סנובית, וזה לחלוטין נבע מביישנות וחוסר ביטחון.

רותי 11

New member
MTFNK האבן הגיעה אליך

כן היא הגיעה אליך כשאת היית מוכנה לכך.
לאמא שלי ז"ל היה מובייל מאגת כחולה
ולאחר שהיא נפטרה לקחתי את זה אלי

למעלה