קניתי איגואנה מתי שאני ילמד לכווץ תמונות אני ישלח לכם אני חדש בפורום
S salingre New member 27/3/04 #1 קניתי איגואנה מתי שאני ילמד לכווץ תמונות אני ישלח לכם אני חדש בפורום
N naja New member 27/3/04 #2 תתחדש וברוך הבא לפורום. יש מאמרים מעניינים בנושא איגואנות במאמרי הפורום. מומלץ מאוד לעיין בהם.
י יונתן ורונסקי New member 27/3/04 #3 ברוך הבא תשתדל לקרוא עליה כמה שיותר חומר וכמה שיותר מהר. איגואנות הן חיות די תובעניות מבחינת טיפול.
S salingre New member 27/3/04 #4 צריך טרריום היי אני צריך טרריום טוב עם מכסה לפיתון בורמזי (לבקן!!!) עכשיו הוא קטן אבל הוא יגדל צריך טרריום שיספיק לי לשנתים נ.ב הוא רק עכשיו בקע תגובות יתקבלו בברכה
צריך טרריום היי אני צריך טרריום טוב עם מכסה לפיתון בורמזי (לבקן!!!) עכשיו הוא קטן אבל הוא יגדל צריך טרריום שיספיק לי לשנתים נ.ב הוא רק עכשיו בקע תגובות יתקבלו בברכה
T T0M3R New member 27/3/04 #6 איזה מין הוא? כי אם זו נקבה אז מצפים לך הרבה טרריומים ודיי גדולים בבית.
S salingre New member 27/3/04 #5 מה זה? כבל חימום? ולאיזה חיות מומלץ להשתמש? מתאים לאיגואנה/פיתון בורמזי? אם לא איזה עוד דרכים אפשר לחמם כלוב של איגואנה/פיתון בורמזי חוץ ממנורה?
מה זה? כבל חימום? ולאיזה חיות מומלץ להשתמש? מתאים לאיגואנה/פיתון בורמזי? אם לא איזה עוד דרכים אפשר לחמם כלוב של איגואנה/פיתון בורמזי חוץ ממנורה?
N naja New member 27/3/04 #7 כבל חימום. זה אמצעי נפוץ יעיל ובטוח יחסית לחימום זוחלים. מתאים בעיקר לנחשים.
ר רע ליבני New member 29/3/04 #8 תתחדש... וברוך הבא לפורום תסתכל ברשימת המאמרים למעלה יש שם כמה מאמרים חשובים למי שמגדל איגואנה. רע ליבני
תתחדש... וברוך הבא לפורום תסתכל ברשימת המאמרים למעלה יש שם כמה מאמרים חשובים למי שמגדל איגואנה. רע ליבני