קניתי אלבומין

  • פותח הנושא LAYL
  • פורסם בתאריך

LAYL

New member
קניתי אלבומין

מכיוון שאני לא מתה על הרעיון של שימוש בביצה חיה. ועכשיו..... איך בדיוק מכינים אותו לעבודה? עם מה לערבב אותו?
 

michahz

New member
מערבבים עם מים ואז מוסיפים אבקת

סוכר לפי הצורך.
 

LAYL

New member
אין יחסים מסויימים?

וזה יכול לשמש אותי גם לציור על בצק סוכר, גם לכיתוב וגם לעוגיות? או שאפשר "לשחק" עם הדלילות/מרקם לפי הצורך?
 

michahz

New member
אני עובדת בערך ביחס של 1 אלבומין ל3

מים, ואז אבקת סוכר לפי הצורך. מתאים להכל, ציור, עוגיות, כיתוב וכו', וכמובן שאפשר לשחק עם המרקם.
 

LAYL

New member
הצליח לי.

אמנם יצאה לי כמות גדולה למדיי (קראתי כאן שאפשר להקפיא ולהשתמש שוב. האם נכון?) לקראת יום ההולדת של בתי ביום שישי, קרצתי עם חותכן לבבות. אתמול כתבתי את שמה בעזרת רויאל אייסינג על כל לב בציון הגיל שלה. כל לב אני אעטוף בצלופן ואחלק לחברות שלה שיגיעו ליום ההולדת. דרך אגב, בעזרת הפורום הזה והפורום המתקדם, ביום שישי אני הולכת להפעיל 15 בנות בגיל 9 עם בצק סוכר. כבר צבעתי למגוון צבעים את הבצק. כל ילדה תקשט מאפינס ותכין סוכריה על מקל. (הכנתי שלשום 10 סוכריות על מקל כדוגמא לילדות). אפילו כבר הכנתי פיה (שיצאה נורא מצ'וקמקת - אבל הילדה התלהבה עד התרגשות) כדי שתוצב על עוגת היומולדת. ואי אפשר לתאר את הכיף שלי עם ההתעסקות הזו.....
(במיוחד בשקט בשקט בלילה...שכולם ישנים.....) ולשאלות: כיצד ניתן למנוע את התקשות הבצק סוכר לאחר עטיפת העוגה? כלומר, אם אני מכינה את העוגה ביום רביעי, ורוצה להמתין ליום שישי - כיצד לאכסן אותה כך שהבצק סוכר ישאר רך?
 

michahz

New member
קודם כל איפה התמונות? ולתשובות...

אפשר להקפיא את השאריות של הרויאל. מומלך לשים קצת מרגרינה בבצק שאת נותנת לילדות כדי שלא יתיבש מהר מידי. למה את לא רוצה שהבצק יתקשה? זה מה שהוא צריך לעשות כדי לשמור על טריות העוגה.
 

LAYL

New member
תמונות יגיעו..מבטיחה....

(אין לי מצלמה דיגיטלית) לגבי תוספת המרגרינה - פשוט ללוש מרגרינה לבצק? ולגבי הבצק - לטעמי - הרבה יותר נעים וטעים לנגוס בעוגה כאשר בצק הסוכר רך ולא קשה. אם הבצק נשאר רך זה פוגם ביכולת שלו לשמור על טריות העוגה? האם לשמור את העוגה בכלי "פעמון" סטנדרטי לשמירת עוגות - מתאים לצורך העניין או שהעוגה חייבת להישאר באוויר?
 

michahz

New member
לגבי המרגרינה, כן, ללוש פנימה מעט.

לגבי הבצק, הטריות אולי תישמר גם כשהבצק לח, אבל אני חושבת שיש בעיה לשים בפעמון. הבצק והעוגה מזיעים וזה יכול למרוח צבעים. אין אפשרות לעטוף ברגע האחרון? אולי להקפיא ולהפשיר ביום הארוע (יש הוראות להקפאה נכונה בפורום השני).
 

2hila2

New member
שמתי בפעמון ולא קרה כלום לעוגה

מלבד זה שאכן בצק הסוכר נשאר רך...
 
למעלה