קניתי אמסטף לפני שבוע

קניתי אמסטף לפני שבוע../images/Emo80.gif

אבל חברים שלי אומרים לי שזה ממש אאוט כבר יותר מ5 שנים אני רוצה לדעת לאיזה כלב להחליף ואם מישהו רוצה אמסטף גזעי למכירה

ממתי יש אאוט בכלבים

את זה עדיין לא שמעתי אל תחליף תשאיר את הכלב לעצמך זה כלב אחלה אבל אם אתה רוצה להחליף בכל מקרה אז תחליף ללברדור מעורב עם משהו

וואי אתה כזה מגעיל!! תיתבייש

רק לידיעתך כלב זה לא כמו בגד שקונים ואז מחליפים או מחזירים לחנות בגלל שהוא אופיתי או לא או בגלל שמישהו אומר לך אם הוא אין או אאוט וזה ממש מגעיל מה שאתה אומר פה........ כלב זה לא טבעת, או בגד זה חייה עם רגשות וזה ייצור חיי לא חפץ דומם!! מה כאשר אתה היית נולד היו אומרים להורים שלך שזה נורא אאוט להוליד בנים ואז ההורים שלך היו מוסרים אותך לאימוץ או נוטשים אותך רק בגלל שזה לא באופנה?? וואי לא להאמין לטיפשות פה אופנה זה משו חולף וסתמי חייה זה חבר, זה שימחה להמון זמן.!! אתה 1 מהכי דפוקים שראיתי בחיים שלי!!ג

אמסטף כלב ממש סבבה

וחוצמזה אמסטף זה כלב ממש אחלה ונורא נורא חמוד אבל רשע באותו הזמן (יכול ל היות רשע אם מאמנים אותו) בקיצר כלב ממש מדהים

אבל הוא כבר לא באופנהההההה!!../images/Emo80.gif

חוצמזה שאני לא נוטש אותו אני מוכר אותו

אני לא יודעת מה יותר גרוע

למכור או לנטוש. עדיף שבכלל לא תגדל כלב וזהו אם מה שאתה חושב עליו זה אם הוא אין או אאוט. כלב זה לא בובה ובטח שלא בגדים. תמכור אותו ואל תקנה חדש

מזתומרת?!

לדעתי כלב ולא משנה איזה סוג הוא כמו בן-אדם...גם לו יש רגשות...גם הוא יודע לאהוב ולשנוא... לדעתי- שאלה מיותרת...

בלגאנים

New member
יש אנשים רדודים

שכל מה שמעניין אותם זה איך הם ייראו בעיני הסביבה

סליחה?!

אלוהים כאילו טוב שאתם לא מתענינים רק באין ואווט.. זה כלב בנדם! כלב חי כ14 שנה... אז נניח ותקנה >למה לקנות!? תאמצו!< כלב שכן אופנתי ואחרי שתיים הוא לא אין תנטוש אותו!? כוס אמוק! מזה !? כב זה לא משחק...! עדיף שתתן אותו לאימוץ ושלא יהיה לך כלב בכלל!

מה??????????

כלב לא מוכרים!!!! כלבים אוהבים!!!!!! לא "אין" כולם על הז** שאין לי!!! הייתה לי לפני הרבה שנים אמסטפית וכשאבא שלי הביא אותה למישהו לא הפסקתי לבכות!!!!!!!!!! פתרון אחד: לא לשים על מה שאומרים לך!!!!!!!!!!!

זה כ"כ עצוב

זה כ"כ עצוב שאתה רוצה להחליף כלב רק כי חברים שלך אמרו שזה לא אופנתי. תפתח דעה משל עצמך, זה פשוט דבר מטומטם לעשות. אל תלך עם הזרם, כמו עדר של פרות עיוורות, תעשה מה שנראה לך נכון. אם קנית אותו, סימן שאהבת אותו, נכון? אז מה זה משנה מה חבורת "סטייליסטים" חושבים עליו?!?!?!? זה פשוט עצוב.

S w e e t Baby1

New member
אוי מי גד

עלוב ביותר! יענו אתה אשששכרה טיפש אין כזה אופנה בכלבים ומה הקטע שך!? אין לך דעה משל עצמך!? אם תה אוהב תכלב סבבבה! ואם חברים שך אומרים לך שהכלב out למרות שאין כזה דבר בכלבים...אז ככה אתה?! עושה מה שאחרים אומרים?~ באמת....תתבגרררר

אני חושבת שהוא ירד עליכם...

עם כל הכבוד לפורום הזה, אני דיי בטוחה שהשואל על הכלב פשוט צחק עליכם! נו טוב, אולי חוכמה זה אאוט ושיטחיות זה אין? אלוהים יודע...

LuNaTiC

New member
זה די פשוט ../images/Emo13.gif

ההודעה שלו ממש... קלעה למטרה, לפי איך שהבנתי את זה. אתם באים ואומרים לו "אל תשים על מה שהחברים הסטייליסטים שלך אומרים לך", "תפתח דעה משל עצמך!". אז מה אתם עושים בפורום הזה? אותי ההודעה שלו ממש הצחיקה...
סתם באתי לכאן כדי לראות על מה מדברים. מזל שמצאתי הודעה שפויה.

LuNaTiC

New member
או שבעצם... ../images/Emo5.gif

וויי זמיר, הבחור עם האמסטאף נשמע משכנע

אולי הוא נשמע משכנע אבל

מה שלא יהיה, הודעתו השיגה את מטרתה... פורום אין ואאוט, נו באמת?! ואני חשבתי שדעה עצמאית זה אין... מתי זה עבר מהעולם?! אני חושבת שעדשיף לקרוא לפורום הזה "תופעת העדר". לא? ועכשיו ברצינות- הייתי מעוניינת להבין, מדוע מעניין כל כך את כל הכותבים בפורום הזה, מה "אין" ומה "אאוט"... אין לכם שיקול דעת משל עצמכם? אתם חייבים להישען על דעתם של אחרים? מדוע כל כך חשוב לכם להיראות כמו כולם? לפי דעתי זה מעיד על צרות מוח (אוי שיט מילים גבוהות זה אאוט) או על ביטחון עצמי נמוך... האירו את עיניי...

shiraz123

New member
איכססססס אתה דוחה אותי

שלום, רציתי לדעת איזה צבע עור יותר אין- להיות לבן או להיות כושי?? זה בדיוק אותו דבר כמו לשאול איזה גזע הכי אין!!! בעלי חיים הם לא צעצוע ולא הג'ינס החדש שקנית..... הם חיים בדיוק כמו בני אדם.... ובעצם חיות הן לא בני אדם אבל בני אדם הם חיות..... חומר למחשבה..... בעצם אל תחשוב אל זה פשוט תקבל את העובדה אם תרצה ואם לא!!!!!!

אשכרה קטעים איתך!!!!

ההודעה שלך הפילה אותי מהכיסא
! לכל הלא מבינים - הוא ירד עליכם - ובצדק... כאילו אתם בעצמם מנסים לעדכן את עצמכם כל הזמן (איזה נעליים הכי הולכות עכשיו, איפה הכי אין לקנות בגדים? וכו'..) והוא עשה בדיוק את אותו הדבר!!!!! צחוקים

למעלה