קניתי אתמול צרור גזרים בשלל צבעים ואספרגוס טרי ירוק

Dr T noki

New member
קניתי אתמול צרור גזרים בשלל צבעים ואספרגוס טרי ירוק

יש רעיונות חוץ מהמובן מאליו והטעים תמיד -עם שמן זית ומלח גס בתנור...
זכור לי שתמר כתבה פעם משהו על גזרים.

תודה וחג שמח
 
אצלנו אוהבים

לטבול אספרגוס שהורתח זמן קצר ואחר כך במי קרח- ברוטב ממיונז ביתי, שום ,עלים קצוצים ומעט מיץ לימון טרי
 

Dr T noki

New member
לא בדיוק...

יש לו טעם של אספרגוס, עד כמה שזה טיפשי לומר
 
למעלה