קניתי את האלבום של קרן כמה מכם היו רוצים להגיד את המשפט הזה עכשיו?
K KPeles New member 11/7/06 #1 קניתי את האלבום של קרן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif כמה מכם היו רוצים להגיד את המשפט הזה עכשיו?
קניתי את האלבום של קרן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif כמה מכם היו רוצים להגיד את המשפט הזה עכשיו?
ט טל ליהיא New member 11/7/06 #4 אני.. לצערי אני לא אשמע את האלבום עד השבוע הבא... טוב אחרי שחיכיתי אחד עשר חודשים.. מה זה עוד שלושה ימים...?
אני.. לצערי אני לא אשמע את האלבום עד השבוע הבא... טוב אחרי שחיכיתי אחד עשר חודשים.. מה זה עוד שלושה ימים...?
A anianat New member 11/7/06 #9 את מזכירה לי את ההרגשה בסוף הצום כל היום חושבים על אוכל ועל כמה זמן עבר וכמה נשאר ובסוף פתאום כבר לא דחוף כל כך לאכול. אני הזמנתי במוזיקה נטו. האמת שלא בררתי מתי אפשר לקחת..
את מזכירה לי את ההרגשה בסוף הצום כל היום חושבים על אוכל ועל כמה זמן עבר וכמה נשאר ובסוף פתאום כבר לא דחוף כל כך לאכול. אני הזמנתי במוזיקה נטו. האמת שלא בררתי מתי אפשר לקחת..
I is258 love shiri New member 11/7/06 #8 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif וכמובן שהייתי רוצה להגיד
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif וכמובן שהייתי רוצה להגיד