קניתי את הבונה תלתלים של מישל מרסייה

mirit

New member
קניתי את הבונה תלתלים של מישל מרסייה

בפעמיים הראשונות של השימוש, הייתי מרוצה, אבל כעת, השיער חזר לסורו וגם הקרם הזה כבר לא משפיע עליו יותר, מרוב שהשיער שלי יבש, הקרם נבלע ונספג בו כל כך מהר ולכן: אין ברק בכלל.חוץ מריח נעים של הקרם אין כלום. אוף. חשבתי לקנות את גלייז התפוחים של פול מיטשל, הבעייה היא שהגלייז מעניק המון ברק , אבל מה לגבי היובש בשיער? האם הגלייז גם מעניק רכות לשיער? לא נראה לי. אני טועה? אולי למישהי יש פתרון: אני רוצה קרם שידגיש את התלתול שלי ויעניק ה-מ-ו-ן ברק עם רכות. יש המלצות?

yawn

New member
היובש התחיל אחרי השימוש בבונה התלתלים?

או שהיה ככה כבר לפני? אם זה רק מעכשיו, אז אולי כדאי להפסיק את השימוש בקרם. אם זה ככה עוד מלפני, אולי כדאי לחפש את הפתרון לא בקרם, אלא בשגרת החפיפה. הייתה תקופה שהשיער שלי היה מאד יבש (בגלל קרם לא טוב), ואז משך שבועיים השתמשתי במסיכה במקום במרכך, והשיער חזר לקדמותו...
באיזה מוצרים לשיער את משתמשת? יכול להיות שיש לך קצוות שרופים שאת צריכה לגזור?

mirit

New member
היובש קיים תקופה ארוכה

וזה בלי קשר לבונה תלתלים (חשבתי שלחות תסייע לי). אני חופפת בפינוק הכחול (אהבתי יותר את הסדרה הקודמת, אבל כבר לא מייצרים אותה). מרכך אני לא שמה, בגלל שהשיער שלי דק ודליל ובמרקמו הוא גלי/מתולתל עדין, ומרכך משטיח לי את התלתלים לגמרי ומדגיש כמה השיער שלי עוד יותר דק ואותי זה מלחיץ. על מסכה שהיא אינטנסיבית יותר אין בכלל על מה לדבר. מעבר לכך, בעבר, השתמשתי בקרם וולהפורם (אז גם היה לי שיער יותר מלא ויותר נפוח). מה אני צריכה לעשות?

yawn

New member
אני חייבת להגיד שאני לא בדיוק יודעת

לי יש שיער עבה ומלא, כך שאני לא יודעת מה עושים כאשר השיער דק ועדין. אני יודעת שיש כל מיני שמפואים שמיועדים לשיער דק ועדין - של אלביב וגם של ניוואה. אם אני לא טועה גם שמן מרוקאי אמור לעזור לשיער דק, אבל אולי אני מתבלבלת... מרכך משטיח לך את התלתלים? לי הוא דווקא מדגיש אותם (יש לי שיער גלי-מתולתל). אולי את צריכה לנסות מרכך אחר? אני משתמשת בהוואי הירוק או במסיכה של מישל מרסייה לשיער גלי ומתולתל. ניסיתי גם המרכך של ניוואה לשיער מתולתל והוא היה חביב. אולי יש בנות שיהיו להן יותר עצות...

ירדנעע1

New member
עצה עצהD:

ד"ר פישר מצוין,כמו שכתבתי כבר,ישלי את השמפו מהסדרת צמחי מרפא לשיער יבש/צבוע,והוא תיקן לי את השיער. בשביל מגע נעים שמן פשתן. זה לא עושה כלום לצורה של השיער אבל זה עושה הרבה יותר נעים (וריח טוב
) קניתי אותו ב39 שקל בליידי קר,והוא טוב.

mirit

New member
מה סוג השיער שלך?

כי אני מזמן ניסיתי את השמפו של ד"ר פישר-צמחי מרפא (בקבוק לבן נכון?) אבל לשיער רגיל, נדמה לי, והשיער עוד יותר התייבש לי. את מדברת על השמפו או על המרכך??? כדאי לנסות לשיער צבוע/יבש, למרות שאיני צובעת??? ומה סוג השיער שלך? (שלי דק וגלי)

ירדנעע1

New member
D:

של עבה וגלי-מתותל,עוד לא החליט גם אני לא צובעת,ואני משתמשת בזה,וזה פשוט מצוין,אבל זה רק אם את מסוגלת לעמוד בריחות מתוקים,אני אישית מסוגלת^^

mirit

New member
עדיין לא ברור לי

האם את מדברת על השמפו או על המרכך? (יש לסדרה בקבוק לבן נכון?) וריחות מתוקים, לא מזיזים לי, אם הם עושים נפלאות לשיער שלי.

למעלה