קניתי את ההופעה של פינק פלויד בפומפ

זה הפינק פלויד בשיאם

הסרט מעביר בדיוק את נקודות החוזק של הפלויד באותה תקופה - אולי תקופתם הטובה ביותר, לאחר בארט. השאלה היא, למה ציפית? איך הסרט חורג מציפיותיך או מהתדמית שהיתה לך לגבי הפלויד? מעניין.

melancholy man

New member
בהחלט בשיאם

בכלל התקופה הזו, אם נתעלם מתקופת בארט שבה מדובר בלהקה שונה לגמרי, היא המענינת והטובה של הלהקה והסרט הזה וההופעה מציג את ההרכב הזה בצורה יוצאת מהכלל, גם מבחינה קולנועית, וגם מוסיקלית, פשוט יופי של דבר

One Echoe

New member
../images/Emo45.gifבהחלט.

אני חושב שהוא ציפה להופעה, עם קהל, "רגילה"כזאת.

לדעתי הוא התכוון לזה שאין קהל.

"הופעה" בלי קהל. בלבול בין מושג Live והופעה בתור תרגום עילג ממוצע.

מה שיפה בפומפיי

בתור בנאדם שיש לו להקה ושבילה חלק נכבד בחייו בחזרות של להקות אחרות אני יודע שהצלילים הכי יפים שאי פעם היו בעולם הזה היו בחדר חזרות הדברים שעושים בין לבין השירים האילתורים ודברים שגילית בזה הרגע דברים שכרגע המצאת ולכן זה מרגש אותך פי כמה כי אתה עושה את זה פעם ראשונה אפילו אני מתקשה להסביר את זה...מה שקורה בחדר חזרות לא רואה שום הופעה שבעולם זו הלהקה במיטבה ובפומפיי הם פשוט צילמו את זה וזה פשוט ענק

אני ממש אוהב את הפינק פלויד

אבל רוב השירים בסרט אולי מיוחדים ואמיתיים יותר אבל אלו לא השירים הכי טובים של פינק פלויד

wommer

New member
טעות בידיך

אבל ההופעה בפומפיי, זה ינק פלויד בשיאה. ורוב השירים שם, הם מהשירים הכי טובים של הפלויד.

נראה לי שהוא ציפה

לשירים היותר מוכרים של הפלויד... מהדארק סייד ואילך... מה ששרים עד היום כמו בלייב 8...

LastBreath

New member
גם אני חשבתי כך בהתחלה

כי גם אני ציפיתי ל'הופעה', כמו שרק פינק פלויד יודעים לבצע. אבל כשהתחלתי קצת יותר לחרוש על זה, הבנתי את היופי שבדבר. כמו שציף ציינה - זה הפינק פלויד בשיאם. מראים אותם בכל מיני צורות שם וחושפים אותם. ולמרות שהבחירה של השירים יכלה להיות יותר טובה, הביצועים שם מדהימים הרבה יותר מהמקור לפי דעתי. קח לדוגמא את saucerful of secrets שלדעתי היה פי מאה יותר טוב מהמקור, השירה של גילמור בסוף הייתה מתאימה לגמרי. ואקוז שבכלל היה מדהים. טוב קיצר הבנת, ביי. :)

אני זוכר

כשבאתי לשמוע את גרסת "סוסרפול" בדיסק בפעם הראשונה כמה התאכזבתי ממנה כי זה היה בדיוק אחרי שראיתי את המופע בפומפי,והקולות של המקהלה נראו לי כל כך יבשים ומשעממים לעומת הביצוע האלמותי של גילמור.לדעתי,מבחינה ויזואלית לפחות, השיר הזה הוא השיא של פומפי.

וינסנטי

New member
אני ראיתי חלק קטן מהסרט.

שהם מבצעים את החלק השני ב"אקווס". לא סרט מהמם, לא תופס אותך מבחינה קולנועית, ודוגרי- דיי משעמם. אבל לפי דעתי, אין כמו לראות את הארבעה האלה עושים משתי גיטרות, אורגן ותופים את הדבר הזה.

האמת שראיתי עוד פעם תסרט ובאמת

זה הרבה יותר טוב ממוזיקה ובאמת כל הנגינה ממש אדירה והכל למרות שאני פחות אוהב תשירים האלה ואנלא יודע אם זה "פינק פלויד בשיאם" אבל זה בהחלט מצויין

למעלה