קניתי את המהדורה הכפולה של AATS

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך

avivs

New member
קניתי את המהדורה הכפולה של AATS

אחרי שנמנעתי מלרכוש אותו בחודשים האחרונים. זה לא אומר שאני אתחיל לאהוב אותו פתאום (כי יש בו בלחץ 5 שירים טובים), אבל בהחלט התרשמתי מהאריזה (אוי, לאן הגענו?). יש אווירה מאוד מיוחדת לכל המארז הזה, ורק מה שהורס זה הבעות הפנים של טורי - פשוט פוסטר לבוטוקס. בכל מקרה, חבל שמה שבתוך המארז לא מצדיק את המארז עצמו. דרך אגב, הטור של טורי ממשיך עכשיו באירופה. הנה סט ליסט מהערב הראשון: Give Caught a Lite Sneeze Cornflake Girl Icicle Pancake Space Dog Lust Jamaica Inn Welcome to England Northern Lad Lizard Lounge Take Me With You Mother Putting the Damage On The Power of Orange Knickers Fast Horse Precious Things Strong Black Vine Encore Big Wheel Tear in Your Hand והשני: Give Bouncing Off Clouds Cornflake Girl Starling Concertina Little Earthquakes Carbon Playboy Mommy Siren Pandora’s Aquarium Lizard Lounge Leavin’ On A Jetplane > Sister Janet Cloud on my Tongue Your Cloud Take to the Sky/I Feel the Earth Move Talula Precious Things Strong Black Vine Caught A Lite Sneeze Encore Big Wheel סטליסטים לא רעים בכלל.

avivs

New member
נצל"ש - קבלו קיצור חדש: MG

או בשם המלא: Midwinter Graces. זהו השם של האלבום החדש של טורי, שיצא ב10 בנובמבר. פרטים נוספים בהמשך.

avivs

New member
כן, כבר אמרנו שהיא מוציאה אלבום חג מולד.

It’s a mixture of variations on old melodies and ancient carols; but variations on those themes, not exactly as you’ll have heard them from the Methodist church. It’ll be slightly different, but you’ll recognise some of them. Then there are new ones. So it’s a merger of old and new, with: full brass,harpsichord,and timpani and, concert bass drums. It’s the classical side of my musicianship being allowed to do her job. זה דווקא נשמע מבטיח, אבל כל אלבום שלה נשמע מבטיח לפני שהוא יוצא. ואז באמת שומעים אותו...

avivs

New member
אני חושב שהיא עבדה עליו

גם בזמן AATS. זה משהו שהיא מתכננת לעשות כבר הרבה מאוד זמן. בזמן האחרון היא פשוט עבדה יותר על הצד הטכני שלו, אבל כנראה שהאלבום הוקלט ברובו עוד לפני שהיא בכלל יצאה למסע הופעות. אני רק מקווה שיהיו בו פחות מ16 שירים.

Applebite

New member
איך עוד הוא יכול להיות?

שירי חג המולד לא יכולים להיות לא קיטשיים ומלוקקים. לכן אמרתי שהיא איבדה את זה סופית. לי אין ציפיות מהאלבום הזה ולא בא לי לשמוע אותו.

avivs

New member
היא אמרה משהו

על זה שהאלבום יהיה פחות שירי חג מולד מסורתיים, ויותר שירי חורף. (אין לי מושג מה זה אומר). אבל היא גם אמרה בזמנו שAATS הוא בעל ההפקה הטובה ביותר שלה אי פעם, וראינו שזה לא פחות משטות.

למעלה