יישום הסוד
יש כמה דרכים לבקש מהיקום : 1. בכל בוקר את יכולה לכתוב על פתק מה את באמת רוצה בחיים שלך. תתמקדי בדברים האלה בצורה חיובית. למשל - אני רוצה להשתחרר מדאגות = לא טוב. כי אז היקום ישלח לך עוד דאגות. אלא לרשום = אני רוצה שלווה. 2. בכל בוקר להודות לאלוהים על כל הטוב שבחייך. את יכולה לרשום על דף מה את אוהבת בחייך, על מה את מודה לאלוהים. ואז היקום ישלח לך עוד דברים שתוכלי להודות עליהם . 3. לוח חזון - את יכולה להדביק על לוח מפלסטיק או נייר תמונות של דברים שאת רוצה כמו תמונה של זוג, או כסף. 4. דימיון מודרך - לדמיין את מה שאת רוצה תוך כדי שכיבה/ישיבה , ממש להיכנס לעולם משלך ולדמיין את הדברים אותם את מבקשת כחלק מחייך. 5. לוודא שהפעולות שלך תואמות את הרצונות שלך - למשל, אם את רוצה בן זוג, כדאי לך להיפטר מתמונות של האקס, או תמונות בהן יש אישה בודדה. כדאי לשים תמונות של זוג, זה יכול להיות 2 אנשים או 2 ציפורים. כל שני פריטים ביחד. אני למשל שיניתי את הרקע בפלאפון שלי. בעבר היה לי כלב עצוב על הרקע, היום יש לי זוג של שניים מחובקים. וזהו, פשוט תאהבי את החיים , תהיי חיובית בפעולות שלך, כשאת אומרת "תודה אלוהים" תתכווני לזה, תלמדי להעריך ולאהוב את החיים.