קניתי את הספר הסוד ואי אפשר בלי

קניתי את הספר הסוד ואי אפשר בלי

לדמיין. תסבירו לי איך מדמיינים והאם זה מספיק? וחייב גם לכתוב מה אני רוצה? איך כותבים ?האם תוכלו להסביר לי הכל על הוכרת תודה ועל כתיבת הדברים שאני רוצה?

שכחתי לשאול מה בקשר לפעולות?

אילו פעולות אני צריכה לעשות חוץ מלהאמין.. תנו לי דוגמאות.. הסבירו לי על זה בבקשה.

caticat22

New member
יישום הסוד

יש כמה דרכים לבקש מהיקום : 1. בכל בוקר את יכולה לכתוב על פתק מה את באמת רוצה בחיים שלך. תתמקדי בדברים האלה בצורה חיובית. למשל - אני רוצה להשתחרר מדאגות = לא טוב. כי אז היקום ישלח לך עוד דאגות. אלא לרשום = אני רוצה שלווה. 2. בכל בוקר להודות לאלוהים על כל הטוב שבחייך. את יכולה לרשום על דף מה את אוהבת בחייך, על מה את מודה לאלוהים. ואז היקום ישלח לך עוד דברים שתוכלי להודות עליהם . 3. לוח חזון - את יכולה להדביק על לוח מפלסטיק או נייר תמונות של דברים שאת רוצה כמו תמונה של זוג, או כסף. 4. דימיון מודרך - לדמיין את מה שאת רוצה תוך כדי שכיבה/ישיבה , ממש להיכנס לעולם משלך ולדמיין את הדברים אותם את מבקשת כחלק מחייך. 5. לוודא שהפעולות שלך תואמות את הרצונות שלך - למשל, אם את רוצה בן זוג, כדאי לך להיפטר מתמונות של האקס, או תמונות בהן יש אישה בודדה. כדאי לשים תמונות של זוג, זה יכול להיות 2 אנשים או 2 ציפורים. כל שני פריטים ביחד. אני למשל שיניתי את הרקע בפלאפון שלי. בעבר היה לי כלב עצוב על הרקע, היום יש לי זוג של שניים מחובקים. וזהו, פשוט תאהבי את החיים , תהיי חיובית בפעולות שלך, כשאת אומרת "תודה אלוהים" תתכווני לזה, תלמדי להעריך ולאהוב את החיים.

תודה רבה אך אני צריכה שמישהו ממש

יסביר לי את זה.. את כל הנושא. וגם.. נתת משפט: אני רוצה להשתחרר מדאגות= לא טוב כי אז היקום ישלח עוד דאגות ובמקום זה להגיד אני רוצה שלווה, אז אפשר עוד דוגמאות למשפטים כאלה כאילו הרבה ככה שאני אבין בערך.. ואם אני רוצה דברים קטנים אני יכולה רק לדמיין או שחייב פעולה ולהאמין שזה כבר אצלי? ואיך אני בעצם יודעת שאני באמת מדמיינת. תסבירו לי בבקשה! תודה לכל העונים והמשך שבוע נפלא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נ.ב- אני כל כך מודה ליקום הזה שגיליתי את הספר הסוד שבעזרתו אני ישנה את חיי ואני יודעת את זה ובטוחה בזה!!!!!!!!!!!

ע ו פ ר ה

New member
היי ליאתושקי

קודם כל תקראי מה קתיקת כתבה לך. כשאת מגלה שיש משהו שאת לא רוצה, תבדקי מה את כן רוצה במקומו. רוב האנשים יודעים מה הם לא רוצים וכששואלים אותם: מה אתם רוצים? הם לא יודעים לענות. אחרי שהתמקדת במה את כן רוצה תתחילי לדמיין שזה כבר נמצא אצלך. שאת כבר בהוויה ויש לך את זה. את יכולה לכתוב את זה. להכין לוח חזון. לומר את זה. אבל כשאת מתכווננת תרגישי שאת בחוויה שזה כבר כאן. במקביל תתחילי לפעול כדי להשיג את זה. אם זה חיפוש עבודה - לכי לראיונות, ספרי לחברים שאת מחפשת. אם זה מציאת בן זוג - ספרי לחברים שאת מחפשת, לכי לדייטים וכן הלאה. מקווה שעזרתי באהבה עופרה

למעלה