קניתי את השירים האסורים 2

TairAtias

New member
קניתי את השירים האסורים 2

איזה חציל הוא רוב השירים שלו קשים תחת בכ"מ נשב שיר שיר ונלמד:)

galush29

New member
../images/Emo6.gif

חחחחח חציל?הייתי יותר הופכת לכיוון של כרובית איך שאני מחיקה רק את עצמי.חח מצב כפית "חחח תראו,השעון זז" איך שמחר אני יתחרט שכבתית הודעות כאלוXD

Simple Sam

New member
חחח לא כולם קשים

יש כאלו ממש קלים. וגם לרוב הוא סתם רושם אקורד עם 100000 אותיות שהוא בעצם ממש פשוט ונראה על הגיטרה בידיוק כמו אקורד עם אות אחת. [איזה ניסוח.
]

Bambi di

New member
כלכך מסכימה

טוב שאני לא שוברת את הראש על הספר הזה כבר כמה חודש בערך. אולי זה בגלל הסיבה שאני לומדת רק חודשיים וחצי? חח

../images/Emo121.gifאם אביב גפן זה "קשה תחת"

אז אל תחשבי אפילו על לנסות לנגן יוני רכטר או שירים קצת יותר מורכבים. הלחנים של אביב גפן הם ממש ממש פשוטים, אבל הוא אוהב לשחק עם דרגות באקורדים, מה שבטח מבלבל אותך (A9, Cm6, E4 וכו') תרכשי קצת ידע תיאורטי, זה יקל עלייך..

shmuelr

New member
לא.. יש לאביב דברים די מסובכים. כל

מיני חילופי בסים יפים ו-וארציות מיוחדות שאני מעריך מאוד. הבחור יודע מוסיקה. אני למדתי ממנו הרבה. כמובן שאין להשוות למתי כספי , שלמה יידוב, יוני רכטר ועוד ועוד ועוד. אבל איך אומרים, כבודו מונח במקומו.

../images/Emo121.gifצודק, קצת הכללתי..

אבל -רוב- השירים שלו די פשוטים וקלים לביצוע. פעם שברתי את הראש ממש מלא זמן על חלומות גדולים, עד שקלטתי-קאפו בסריג שלישי והחיים נעשים קלים

TairAtias

New member
לא מכיר=/

תכתוב לי איזה שריג בכל מיתר סתומרת: E - B - G - D - A - E - YAP?

כמו שעושים די בצורה משולשת כזאת

הכי בסיסית. מיתר רביעי פתוח, מיתר שלישי לה מיתר שני רה מיתר ראשון פה דיאז

handlessman

New member
כן זה לא כזה בעיה ללמוד תיאוריה...

אם המורה שלך הוא בוגר איזו אקדמיה למוזיקה אז הוא צריך לדעת הרבה, וגם אם לא בכל מקרה הוא צריך לדעת... מורים פרטיים לתיאוריה אני לא חושב שיש חחח... אבל גם מהאינטרנט אפשר למצוא ספרים וכאלה... טוב מה אני מדבר אני במגמת מוזיקה אני מקבל את זה לידיים... ואז זה לא תהיה בעיה ליישם את זה על הגיטרה, את רק תצטרכי להכיר את הכלי שלך ולהתמצא עליו ואז תוכלי לנגן בתכלס כל אקורד שייתנו לך... טוב ואם כבר נכנסנו לקטע הזה - לגיטריסטים שבינינו - מי יודע מה השם של האקורד שמנגנים אותו עם כל 6 המיתרים פתוחים?

S h A b i T

New member
דווקא יש מורים לתאוריה.

וזה בהחלט מומלץ. אבל לעצלנים שבינינו תמיד יש את שמואל

למעלה