קניתי את ה"אינטרנשונל היטס" והוא...

קניתי את ה"אינטרנשונל היטס" והוא...

פשוט ע-נ-ק זה האוסף הכי גדול שאי פעם שמעתי! גרין דיי שולטים כשזה מגיע למוזיקה כזו אבא שלי אמר כששמתי את זה שהם חומר מצויין כמו ה"רולינג סטונס" זה חייב להיות טוב נכון? -נעמי G4-

Tre CooL

New member
כמה דברים

דבר ראשון, תתחדשי דבר שני, תלמדי על גיטרה רגילה ואח"כ תעברי לבס בגלל שתי סיבות: 1. גיטרה רגילה את יכולה לעשות סולו(בבס לא) 2. בגיטרה רגילה את יכולה לנגן כמו על בס 3. כי אחי מנגן כבר כמה שנים על גיטרה והוא מבין טוב מאוד אז אני מאמין למה שהוא אומר...... TRE COOL

כן נעמי קודם גיטרה ואחר כך בס,

ואני אלמד על תופים, ואז תהיה להקה כמו שצריך מה את אומרת..?(=

xero1

New member
בבאס אי אפשר לעשות סולו?

שמעת פעם על rancid? תורידי כמה שירים שלהם ותשני את דעתך בקשר לבאס..

Tre CooL

New member
אי אפשר.....

כמו למשל בשיר wating יש קטע שבילי עושה עם הגיטרה שלו.... וזה קטע סולו!! או בשיר zombie של הקרנבריס.... גם שם הסולנית עושה קטע סולו.... עכשיו תשנה אתה את הדעה שלך..... TRE COOL

Tre CooL

New member
למרות ש.....

שמייק עושה את כל השיר long view אבל זה לא נקרא סולו...

HandsomeDevil

New member
אוי וייזמיר, חזיז ורעם,

פור קריינג אאוט לאוד. בשיר של הקרנבריז (ז- לא ס), יש קטע שולו. בגיטרעה חשמלית! בוויטינג- גם יש קטע סולו- גם כן בגיטרה חשמלית! מה הקשר בין זה לבין העובדה ש, כביכול, איאפשר לעשות סולואים על באס למען השם!? ו- תוריד שירים של archers of loaf תבין מה זה סולו אמיתי, לא סולו חובבני ומאולתר של שתי להקות צמרת, גרין דיי והקרנבריז. כן כן, סולו בבאס!

למה אתם חייבים להפוך כל דבר לוויכוח

ולמה, שחר, אתה כל הזמן "יורד" על גרין דיי ועדין נמצא פה?Q?Q!?!?!

xero1

New member
רגע

אנחנו מדברים פה על סולואים של באס, אז למה את מביאה לי דוגמאות לסולואים של גיטרה חשמלית? כניראה שממש אין לך מושג על מה את מדברת. תישמעי את השיר Maxwell Murder של Rancid ותחזרי אלי.

Tre CooL

New member
כמה דברים אליך....

דבר ראשון אני בן! דבר שני אני לא מבין כל כך גדול במוסיקה, אבל אני מבין מספיק.... דבר שלישי כנראה לא הבנת אותי נכון.... כשהתכוונתי לאי אפשר = "לא מומלץ" כי יותר יפה בגיטרה חשמלית, אקוסטית........ דבר רביעי אני מצדיק אותך שאפשר לעשות סולו, אבל אני נתתי דוגמאות של גיטרה חשמלית, כי הם מוכרים! אבל צדקת......ויפה שכך! כי אני טעיתי ולמדתי משהו חדש! TRE COOL

Tre CooL

New member
עכשיו אפשר לומר שיש בנאדם שיכול

להודות על הטעות שלו!!

למה צריך קודם רגילה?../images/Emo153.gif

אני מנגן בבס ובסך הכל לא בדיוק למדתי לנגן על רגילה לפני זה... הלכתי לפני שנה וחצי ולחודש של שיעורי גיטרה רגילה ולא התחברתי אז עזבתי... עכשיו אני מנגן בבס ואני מסתדר מצוין! חוצמזה גם בבס אפשר לעשות סולו, מי שמקשיב לרד הוט צ´ילי פפרס, כמוני, יודע...

Tre CooL

New member
אממממממ

עדיף להתחיל באקוסטית מכיוון שלאפשר להצליח לגיטרה......אצלך, כנראה מקר מיחד שאתה הצלחת להתרגל לבס מהר.... אפשר לנגן בבס סולו....אבל בגיטרה חשמלית\ אקוסטים וכל שאר סוגים, לפי דעתי, נשמע יותר טוב מאשר בבס......

למעלה