קניתי את ה LEXAR , והתבאסתי

davidmy

New member
קניתי את ה LEXAR , והתבאסתי

זה הגיע בלי כבל USB והרי בשביל להטעין צריך את הכבל חשבתי שכבל של המצלמה דיגטלית או כבל של נגן אחר יתאים וחוץ מלהראות לי את הקבצים שבנגן הוא לא נראה שהוא מטעין אותו, אתם רוצים להגיד שצריך כבל מיוחד להטענה מהUSB או שהמכשיר פשוט דפוק

יאיר B

New member
הנגן אמור להיטען ע"י המחשב.

אני מניח (לא ראיתי אותו) שיש לו חיבור USB רגיל. אתה מחבר לUSB והוא אמור להיטען תוך כ-3 שעות. הוא היה אמור לבוא עם כבל. לא יודע למה לא קיבלת אותו. ברר מול הספק. כמובן שתמיד יכול להיות שהיחידה הספציפית הזו פגומה. ראה לדוגמא בקישור הזה.

davidmy

New member
השאלה האם הכבל שלהם מיוחד

או כל כבל מתאים אני הוצאתי אחרי כחצי שעה ולא נדלק, לדעתי אם הוא היה בסדר היה צריך להידלק לפחות לכמה דקות

יאיר B

New member
לא חייב. יש לי פאלם חדש שהיה צריך

להטעין אותו בהתחלה ב-3/4 שעה עד שהוא בכלל הסכים להראות סימן חיים. תשאיר אותו בטעינה כמה שעות. ואז תראה. איזה כבל צריך - אתה יודע. יש שלושה אפשרויות: 1. כבל USB רגיל - זה אם הוא מתחבר ישירות למחשב (ואז הכבל לא ממש חיוני). 2. מיני USB - זה כבל עם כניסה קטנה ודקה. יש הרבה ציוד אלקטרוני שעובד עם כבל כזה. החיבור נראה כמו טרפז. 3. כנסיה ייחודית. זו כניסה שייחודית רק לנגן הספציפי ואין לקנות כזה כבל בחנויות (לא מאמין שיש לו כזו כניסה). לדעתי י שלו חיבור מיני. תשאיר אותו בטעינה כמה שעות ולפני שאתה מדליק אותו תבדוק שהוא לא על HOLD בטעות. יכול לעזור גם לקרא את הספר שבא איתו. אם גם אחרי כמה שעות בטעינה הוא לא ידלק ועשית כל מה שכתוב בספר - שווה לחשוב על פנייה לשירות.

למעלה