קניתי את וורנינג!!!!

Superunknown1

New member
מכל הדיסקים שיש בחנות,

עזוב, מכל הדיסקים של גרין דיי אפילו, דווקא אותו קנית?! בחיי, כמה שאתה פרייאר.... הוא סאקס. במובן הלא טוב של המילה. תקנה את kerplunk או dookie. או אפילו את החדש.

Superunknown1

New member
יכול להיות שהוא יאהב אותו,

מה שבטוח זה שהוא לא יואב אותו

היי שחר, נחש מה!?!?!

יש אנשים שמעריצים את גרין דיי. יש אנשים שיש להם את כל הדיסקים חוץ מוורנינג שלהם, ונחש מה? הם קונים את זה!!! אה, וגם יש אנשים עם שגיאות כתיב. מצטערת אבל אני לא מתקנת אף אחד פה, וגם לא אותך, אם\כשאתה עושה שגיאת כתיב, במיוחד באנגלית, בכל אופן, מה את רוצה ממנו? "מכל הדיסקים בחנות, עזוב, מכל הדיסקים של גרין דיי.... הוא סאקס!" מה הבעיה שלך, עזוב אותו, אני לא באה אלייך ואומרת לך, שחר, מכל הלהקות בעולם, דווקא את Kittie? אנשים, אוהבים להקות מסויימות, ומותר להם לאהוב את זה. אף אחד לא אמר לך לאהוב את גרין דיי, אפילו אין בעיה שתשאר פה למרות שאתה רק "אהבת ומכיר" את גרין דיי, אבל די עם זה, די! כמה אפשר לסבול תן לחיות בשקט! או שאם אתה רוצה להגיד משהו תגיד את זה בצורה יותר נחמדה, לפחות משהו!!! מה אתה ילד בן 10 שמנסה לרדת על ילדים בגלל שהם לא אוהבים מה שאתה אוהב? לא התבגרת? די! נ.ב כל הדיסקים של גרין דיי טובים(במיוחד 2 הראשונים), ולפי דעתי יותר מכל השירים של Kittie, שד"א שמעתי כמה ובישבילי זה כמו Korn...

Tre CooL

New member
כמה דבריםםםם

דבר ראשון, היא צודקת! אין לך זכות לומר לי את מי אני אוהב את מה אני אוהב וכו´.... דבר שני, הדיסק לא משהו במיוחד אבל הוא טוב.... כל הדיסקים טובים, כל השירים טובים!!! ואתה שחר- sucks!!! TRE COOL

Superunknown1

New member
מה הבעיות שלך?!

את "מעריצה" את גרין דיי? יופי לך. סבבה. אני הבעתי כאן דעה, מתוך כל האלבומים של גרין דיי את וורנינג הכי פחות אהבתי. מה את רוצה? שאמני אגיד לו "תתחדש. אחלה דיסק. סבבה, פאנן, מגניב לך". לא עדיף לי להגיד מה אני באמת חושב על הדיסק!? אני חושב שכן. בקשר לשגיאות כתיב, זה היה הומור, ואם את, מעריצה אלוהית שכמותך, לא הבנת את זה. זבש"ך. מותר לך לאהוב גרין דיי, לא אמרתי שלא, אני רק מביע את דעתי, ואת לא יכולה לפתוח פה ת´]ה על כל ילד שאומר מה הוא חושב, בניגוד לדעתך, ה-מנהלת. ב-ה´ הידיעה. אני לא ירדתי על אף אחד, בטח שלא על הלהקה. אמרתי שזה הדיסק הכי גרוע שלה. זכותי, מה לא? תסבירי לי בבקשה, אבל באמת, כי לי יש את שלושת האלבומים של קיטי, וטונות שירים של קורן על המחשב. אז בבקשה ממך, איך בדיוק קיטי מזכירות את קורן?! ו.. לדעתי לא כל האלבומים של גרין דיי טובים. לדעתי וורנינג פשוט גרוע. נימרוד גם כן גרוע. קרפלונק טוב, כמו כן גם אינסומניאק ודוקי. את החדש עוד לא שמעתי ובקשר לראשון, גם בו לא התעמקתי במיחחד. לא כל מי שנכנס לפורום חייב לחשוב שגרין דיי היא הלהקה הכי טובה בעולם ובילי ג´ו מלך ונגן היגטרה הכי טוב בעולם. כי הוא לא. תתמודדי עם זה כבר. אני אוהב את גרין דיי, אבל לא כמוך, ולא כמו שאר החבר´ה בפורום. מצד שני, אנחי יודע על הלקה הרבה יותר מרוב חברי הפורום, כי פעם, הכתה ה´-ז´ אהבתי אותם. המון. מלא. עד השמיים, כמוך. היום כבר לא. זהו. נקודה.

תתאר לך שהיית פותח פורום קיטי

ומישהו שאומר שהוא מבין יותר מכולם בקיטי היה בה, ואומר, אני כבר לא אוהב אותם, אבל אני עדיין פה. וחוצמזה, הוא גם היה אומר הערות ציניות לאנשים שקנו דיסק של קיטי. אתה חושב שזה מאוד כיף? אז תחשוב שוב.. חוצמזה זה מזכיר לי את זה איכשהו, חוץ מהעובדה שזה זמרת במקום זמר... מן הסתם.. בכל אופן אתה ממש לא צריך להכנס לכל הקטע הזה של ירידה עליי כי אני מעריצה "שרופה" שלהם, חבל על הזמן שלך... זכותכך לא לאהוב את גרין דיי כמה שבא לך... אבל זה כמו שאיזשהו בן יבוא לפורום בנות... או שבת תבוא לפורום בנים... או שילדים בני 14 יבואו לפורום 50 פלוס.. זה פשוט שטויות ומבזבז זמן... אז אם אתה באמת רוצה לשתף אותנו בכל הידע שלך, תנסה לעשות את זה בלי כל ההערות הציניות בהם אתה "יורד" על אנשים אבל בעצם אחר כך משחק אותה תמים!!! זכותך להגיד שאתה חושב שזה לא דיסק טוב של גרין דיי, אבל יש הבדל בין להגיד... תתחדש אבל לפי דעתי זה הדיסק הכי גרוע שלהם.. שזה כבר בסדר, לבין להגיד... מכל הדיסקים בחנות.. עזוב, מכל הדיסקים של גרין דיי, דווקא וורנינג? הוא סאקס! זה כבר באמת יותר מדיי!!! וכן אני המנהלת, כי אני פתחתי את הפורום הזה, ומה אתה מתלונן בכלל בלעדי רוב הסיכויים שהפורום הזה לא היה קיים, אז יש לי כל זכות לעשות מה שאני עושה עכשיו.

Superunknown1

New member
חה! חה! חה!

ועוד הוא רוצה ת´דיסק בחזרה.... LOL
NP: היהודים- ג´קי. השיר הכי טוב מהאלבום הראשון שלהם "מציאות נפרדת". קנו לי אותו ליומולדת בסוף כיתה ו´, בגרנד קניון בחנות דיסקים הזאת- עוד בימים שדיסק של היהודים היה עולה 89.90 או 79.90.. תשאלו את רן

avivs

New member
kittie

הי אוהבי ואוהבות גרין דיי. אני מהפורום של אלאניס מוריסט (טוב גם מדונה) אבל בעיקר אלאניס. ראיתי שהזכרתם את השם kittie ורציתי לדעת איזה דיסקים טובים יש ללהקה?

Superunknown1

New member
המממ...

בתור אחת מפורום אלאניס מוריסט ומדונה- אני לא חושב שזה סגנון שלך, אבל.. שיהיה. ללהקה, ששרה מטאל או אלטרנטיב מטאל במקור, יש רק שתי אלבומי אולפן. האחד- spit "רך יותר", יש קטעים אינסטרומנליים (ככה כותבים את זה?
) והמוזיקה קליטה יותר. האלבום השני- oracle- הוא כבד יותר, משלב גם גוט´ מטאל, אבל הדגנון- אלטרנטיב מטאל- נשאר בכיוון הכללי. יש בו כמה קטעים מהופעות חיות וקובר לשיר run like hell של פינק פלויד. להקה טובה, בהחלט. עוד להקות טובות בסגנון: mudvayne mushroomhead murderdolls

למעלה