מה הבעיות שלך?!
את "מעריצה" את גרין דיי? יופי לך. סבבה. אני הבעתי כאן דעה, מתוך כל האלבומים של גרין דיי את וורנינג הכי פחות אהבתי. מה את רוצה? שאמני אגיד לו "תתחדש. אחלה דיסק. סבבה, פאנן, מגניב לך". לא עדיף לי להגיד מה אני באמת חושב על הדיסק!? אני חושב שכן. בקשר לשגיאות כתיב, זה היה הומור, ואם את, מעריצה אלוהית שכמותך, לא הבנת את זה. זבש"ך. מותר לך לאהוב גרין דיי, לא אמרתי שלא, אני רק מביע את דעתי, ואת לא יכולה לפתוח פה ת´]ה על כל ילד שאומר מה הוא חושב, בניגוד לדעתך, ה-מנהלת. ב-ה´ הידיעה. אני לא ירדתי על אף אחד, בטח שלא על הלהקה. אמרתי שזה הדיסק הכי גרוע שלה. זכותי, מה לא? תסבירי לי בבקשה, אבל באמת, כי לי יש את שלושת האלבומים של קיטי, וטונות שירים של קורן על המחשב. אז בבקשה ממך, איך בדיוק קיטי מזכירות את קורן?! ו.. לדעתי לא כל האלבומים של גרין דיי טובים. לדעתי וורנינג פשוט גרוע. נימרוד גם כן גרוע. קרפלונק טוב, כמו כן גם אינסומניאק ודוקי. את החדש עוד לא שמעתי ובקשר לראשון, גם בו לא התעמקתי במיחחד. לא כל מי שנכנס לפורום חייב לחשוב שגרין דיי היא הלהקה הכי טובה בעולם ובילי ג´ו מלך ונגן היגטרה הכי טוב בעולם. כי הוא לא. תתמודדי עם זה כבר. אני אוהב את גרין דיי, אבל לא כמוך, ולא כמו שאר החבר´ה בפורום. מצד שני, אנחי יודע על הלקה הרבה יותר מרוב חברי הפורום, כי פעם, הכתה ה´-ז´ אהבתי אותם. המון. מלא. עד השמיים, כמוך. היום כבר לא. זהו. נקודה.