קניתי את צד ג' צד ד'

HaraRa

New member
קניתי את צד ג' צד ד'

לדעתי לא דיסק מוצלח. וזה בכלל לא בגלל השירים כי יש שם שירים מעולים, אלא העיבודים. אני מרגיש מין מלאכותיות כזו, משהו מעיק לאללה קשה לי להקשיב לזה. אני מניח שזה בגלל הסינטי. בכל מקרה לא כיף לי להקשיב לשירים כי הם מעובדים שצורה מלאכותית שמעיקה עליי.

Shykedmi

New member
אני לא מסכים אישית -

ומצד שני, אני אף פעם לא מסכים... אני חושב שהעיבודים שם מהטובים של מתי, בעיקר ל"כמעט טוב" ול"הייתי אומרת". הנגינה בהם של ז'אן פול זימבריס משנה את כל איך שזה נשמע. זה תמיד חסר לי מחדש כשאני שומע את הביצועים המקוריים. ז'אן פול עושה את הדיסק הזה בעיניי, בקיצור. חוץ מזה שיש שם שירים שממש לא היה ברור שיהיו. כמו השיר של חילות השדה, "אישה" של חני ליבנה, שמתי מבצע נפלא שם. זה אלבום הרבה פחות "צפוי" מצד א' צד ב' למעשה. שי

איזה צרוף מקרים

בדיוק היום קניתי צד ג' צד ד' שוב אחרי שהוא אבד לי... אני לא יכול לוותר עליו. אני חושב שהוא מצויין ואני גם אוהב את העיבודים שם. אגב, לפעמים כששומעים פעם שנייה (או שלישית ורביעית) חושבים אחרת.

liavt

New member
דעה

בהתחלה חשבתי שזה דיסק לא טוב, אבל אחרי שהאוזן של התרגלה לדיסק הבנתי שזו אסופת שירים מצויינת, וגם אם העיבודים לא מבריקים או יצירתיים מידי - הם מספקים את הסחורה, והלחנים עצמם מפצים על העיבודים.

HaraRa

New member
אני לא יודע למה

אבל אני מרגיש שהאלבום אנמי ו"רזה". אמנם הלחנים של רוב השירים שם אדירים, אבל כנראה שמשהו בעיבוד גורם לי לסלידה מזה קצת.

אפרופו צדדים ג ד

זה רק אני או שבאלבום צד א צד ב האיכות הקולית של מתי בשיאה? בשירים כמו שיר אהבה(כמו גלגל), זה מכבר וכו, נדמה לי שהקול של מתי לא נשמע טוב יותר מעולם. אבל בעצם גם באלבומים של סשה ארגוב.

Chikolad

New member
לדעתי

דווקא שיא היכולת הקולית של מתי הוא באלבום "ילדותי השניה", וזאת למרות שלדעתי זה לא אחד האלבומים הטובים שלו.

Chikolad

New member
עלי

זה דווקא אחד האלבומים האהובים. כפי שנאמר פה כבר אולי אתה צריך לתת לעצמך עוד כמה שמיעות לפני שתחליט סופית אם אתה אוהב לא אוהב. האלבום מתחיל עם "לא טוב היות האדם לבדו" שלדעתי הוא פה בביצוע פחות טוב מן הביצוע של יהודית רביץ (אני לא מכיר את הביצוע יחד עם דני ליטני) אבל שאר האלבום ממש מעולה. לגבי ה"רזון" באמת הצליל של האלבום פחות מלא ויותר חד, אבל תמיד אפשר להגביר את הווליום ואז זה פחות אכפת :) בכלל, הווליום של הדיסק הזה הוא נמוך להחריד...

לדעתי

דווקא הביצוע של "לא טוב היות האדם לבדו" הוא מצויין, אבל זו דעתי. בכל תקליט יש דברים שאוהבים יותר ואוהבים פחות. אבל בסכ"כ הוא תקליט טוב לדעתי. יש גם שירים שצריכים לשמוע מספר פעמים עד שלומדים לאהוב אותם ולהינות מהם. בכל אופן, תתחדש HaraRa.

למעלה