קניתי את Good Omens!!!!!

DviRincewind

New member
קניתי את Good Omens!!!!!

כן-כן, השבוע סוף סוף מצאתי אותו בחנות של ספרי ומיד אצתי לקנות אותו! הספקתי לקרוא ממנו רק כמה עמודים וכבר התרשמתי עמוקות
כבר לא יכול לחכות עד שאני אקרא את כולו (וסוף סוף אדע בדיוק מה אתם כל כך מתלהבים מקרולי!)!!! ובסימן הקדם אירוויזיון שיהיה מחר בערב- הללויה!

DviRincewind

New member
אוי, זה ספר חמוד ../images/Emo13.gif

אבל הוא עדיין מהראשונים, שהם לכל הדעות פחות טובים...
בכל אופן, אני מקווה שאת קוראת אותו באנגלית ולא בעברית!

dino_din

New member
אררררררררר

איך אני מקנא בך... לפעמים אני מצטער שקראתי את זה רק כי עכשיו אני לא יכול לחוות את הציפייה שהייתה לי בקריאה הראשונה.... למרות שעם כל קריאה נוספת הוא משתבח :) תהנה, דינו.

DviRincewind

New member
אבל למה לקרוא שוב?

יש לפראצ´ט כל כך הרבה ספרים והוא מוציא חדשים בכזה קצב, שאני לא חושב שאי פעם תהיה לי הזדמנות לקרוא ספר פעמיים!

SaidinsTaint

New member
מ פתאום?

פראצ´ט לא כותב בקצב שאני קורא... (יש שיטענו שכתיבת הספרים קשה יותר מקריאתם - אני מעדיף לא להגיב על הדעה הזו...) קראתי את רוב הספרים שלו (Discworld כמובן) - (וגם good omens) מלבד האחרונים - פעמיים לפחות - ויש כאלה שיותר... אבל זה אני - יש ספרים שאני נוהג לקרוא שוב כשאין משהו יותר טוב בהשג יד... בכיתה ז´ קראתי את רשומות ואגדות רומח הדרקון שלוש פעמים, ואת מחזור שער המוות פעמיים...

מקוללת

New member
../images/Emo184.gif אני חסרת ספרים../images/Emo7.gif

קראתי בנתיים רק את עשרת הראשונים של עולם הדיסק ואת בשורות טובות , זה מה שהיה בחנויות פה
(תרומות השאלות ועזרה נפשית יתקבלו בברכה
)

DviRincewind

New member
במילה אחת-

אמאזון. אולי מחירי המשלוח רצחניים, אבל בסופו של דבר, הוא הפתרון לכל תחלואי הסטימצקי. אגב, הרשי לי להציע לך אוורור מסדרת עולם הדיסק, ולנסות לקרוא את טרילוגיית ג´וני מקסוול- ספרים מעולים!

מקוללת

New member
הממממ.....

בסטימצקי
לא קונים כי הם הכי יקרים ... צומת ספרים ודיונון/אקדמון אם כבר ו-
נראה לי שאאמץ את העצה שלך

מקוללת

New member
גם וגם ../images/Emo22.gif

לרוב אני מעדיפה אנגלית, זה ברור -גם המתרגם הכי טוב (ע"ע ראי-נוע) מצליח לפספס דברים [ עדיין לא התגברתי על "ריבת תפוז עצובה"
] אבל תוך התחשבות בעובדה שאני קוראת המון אנגלית (טכנית לרוב) כל יום, לפעמים אני מתעצלת
ומתפנקת מדיי....וחוטאת בקריאת פראצ´ט בעברית כרגע אני מנסה לאגור כוחות לג´ינגו באנגלית -מנצלת את ההערה של אהד שכדאי לקרא את כל ספרי השוטרים קודם כתירוץ לחכות עם זה קצת

The Mad Hatter

New member
מזלטוב! :)

אני מתגעגעת לקריאה הראשונה שלי של בשורות טובות...:( *אנחת נוסטלגיה* הממ...אם כבר בשורות טובות-שיעמם לי היום אז מצאתי *עוד* עמוד מידע על הסרט-הכנראה-מבוטל-ובהתחשב-במידע-האחרון-בנושא-אולי-טוב-שכך בשורות טובות. שהחליטו שאם הוא ייצא הוא יקרא good omen (בשורה טובה?) וכנראה שדי בטוח שמה-שמו משייקספיר מאוהב ישחק את קרולי. לא יודעת מה אתכם, אבל אותי זה מעציב. הממ...היו שמועות על ג´וני דפ כקרולי אבל כנראה שזה לא ייצא...:/ http://movies.go.com/movies/G/goodomens_2002/index.html אבל כנראה שכל הידיעות האלה די מיותרות כי לא נראה לי שהסרט עומד לצאת בעשור הקרוב...:/

DviRincewind

New member
איזה ייאוש!

אני רק אחרי כמה עשרות עמודים וכבר טובע בעשרות שמות! איך אפשר לזכור את כל הדמויות האלה? בכלל, את כל הקטע עם Baby I ו-Baby II הייתי צריך לקרוא ממש לאט כדי להבין...

למעלה