קניתי את Never mind the bollocks

קניתי את Never mind the bollocks

דיסק מעולה. הבחור בענק הוידיאו אמר שהוא יוכל להזמין לי דיסקים של דסנדנטס וNOFX. כיף לי. סתם, כי בא לי לדבר.

barboshkiss

New member
תתחדש

יש לי את כל הדיסקים של דסנדנטס במחשב וחסר לי אחד של נופקס מאיפה אתה הזמנת? -אצלנו אין דיסקים של הלהקות האלו-

מענק הוידיאו

מאיפה יש לך את הדיסקים של דסנדנטס? ואת הדיסקים של NOFX אני אשיג מענק הוידיאו בקניון השרון בנתניה. הבחור שם אמר שהוא יוכל להזמין לי איזה דיסקים שאני רוצה (אפילו של קז'ואלטיז). הוא היה דווקא אחלה, ודיברנו על סצנת הפאנק הלא קיימת של נתניה ועל איזה חרא זה שקשה להשיג פאנק טוב בארץ. אוח, good times, good times...(SNL)

barboshkiss

New member
ענק הוידאו...ואללה

קנו לי ת'דיסקים של דסנדנטס בארה"ב... קז'ואלטיז וואי יש לי אותם בהורדות אבל ממש קשה להשיג אותם בארץ ממש נראה לי בחור נחמד! לא כמו ברחובות אפילו לא מסתכלים על פאנק!

חחח

אז הנה בשורה משמחת: עוד שבועיים/חודשיים הבחור שדיברתי איתו הולך לנהל את סניף רחובות, והוא אמר שיהיה שווה+++ לבוא לשם לראות מה הוא יביא...

barboshkiss

New member
וואי

איזה יופי!
חח ברצינות סוף כל סוף יהיו דיסקים של פאנק איכותי ברחובות! יאאאאאאאאאאאאי חח

Lee G1

New member
בתו השמיני בירושלים יש

את כל הדסקים של NOFX ב60 ש"ח.... =] =]

etv8

New member
אתה לא קצת מבוגר בשביל זה?

אני קניתי את NEVERMIND THE BOLLOCKS(HERE'S THE SEX PISTOSLS) שהייתי בן 12... אפרופו דיסקים של NOFX - אני דיי בטוח שראיתי שבוע שעבר את האסוף THE GREATEST SONGS EVER BEEN WRITTEN(BY US) למרות שהוא קצת יקר. ודסנדנטס, אני ממליץ לך להזמין את הדיסק MILO GOES TO COLLEGE, אם אתה שואל אותי, הדיסק הזה ממש שווה שיזמינו אותו[אני קניתי אותו בגיל 13
] תתחדש ילדון.

etv8

New member
כמה וכמה תיקונים -

ראיתי את האוסף באוזן השלישית, נזכרתי שלפני שבועיים גם ראיתי את הדיסק S&M AIRLINES בדיסק סנטר - קניון ת"א

למעלה