קניתי בהתלהבות רבה כל מיני דברים

יוספה 51

New member
קניתי בהתלהבות רבה כל מיני דברים

כמו קמח חומוס, ודומהיהם, ועכשיו לא יודעת מה עושים עם זה... יש רעיונות?
 
חביתה?

זה הדבר הראשון שעולה לי כשאני שומעת על קמח חומוס
 
את רוצה להיות

יותר ספציפית, קמח חומוס ו...?

בקמח חומוס ניתן להשתמש לכל מני תבשילים ומאפים. למשל פרחי כרובית אפויים או מטוגנים - אני טובלת בבלילה של קמח חומוס, תבלינים ומעט מים או לחילופין קמח חומוס שתיבלתי ומרטיבה את הכרובית ואז מגלגלת בקמח.

אני משתמשת בו בתוך קציצות ירק. אתמול הוספתי קמח חומוס לקציצות מטופו מגורר וזוקיני. שוב גם במקרה הזה הוא יכול לצפות מבחוץ.
בפשטידות.
בקרקרים.
בשניצל טופו- אני פרסתי דק את הגוש, הנחתי בצלחת עמוקה עם סויה ומשם טבלתי בקמח חומוס מתובל עם כמון ופלפל שחור- למחבת.
 

goola8

New member
שאלה קטנה לגבי הקציצות

זה נשאר דבוק למרות שאין ביצים?
את עושה בתנור?

תודה מראש
 
כן

אחרי שהבטיחו לי כאן שוב ושוב שאפשר בלי ....ניסיתי. זה עבד יפה.
אבל הן לא קשיחות מאד.
משום שהיו בתערובת זוקיני מגוררים היא הפרישה נוזלים שעזרו בהדבקה. בכל מקרה את יכולה את הטופו ממש לרסק במעבד מזון ואז גם החלבון שבו הוא חלק מה"דבק". אם את טובלת אותן בקמח כלשהו מבחוץ לפני ההנחה לאפיה את מסודרת בכלל

אפיתי בתנור כאשר על תחתית התבנית פיזרתי בצל בטבעות ומעליו ערמתי רצועות של עלי סלק בינהן הנחתי את הקציצות על מנת למנוע הדבקה שלהן זו לזו. בעדינות כיסיתי ברוטב עגבניות מרוסקות עם שום, מלח, פלפל שחור גרוס, פפריקה,שמן זית כזה מן. עטפתי את התבנית ונתתי לזה להאפות.
 

goola8

New member
נשמע נהדר
אנסה בהקדם

עד עכשיו הקציצות היחידות שנשארו לי דבוקות הן כאלה ממיניי קטניות מונבטות עם ירקות. קצת נמאס מהן. יופי לנסות משהו חדש!
 

יוספה 51

New member
דווקא לא רציתי להיות ספציפית, כי לא יודעת

אז נשמע לי שאנסה את זה עם קציצות הירק, למשל. תודה.
 
סבבה

אני רק התכוונתי למינוח "דומיהם" לא לדוגמאות מה לעשות


בכל מקרה אם יהיו עוד רכיבים לשאלה ויהיה לי מה לאמר - בשמחה
 
למעלה