את רוצה להיות
יותר ספציפית, קמח חומוס ו...?
בקמח חומוס ניתן להשתמש לכל מני תבשילים ומאפים. למשל פרחי כרובית אפויים או מטוגנים - אני טובלת בבלילה של קמח חומוס, תבלינים ומעט מים או לחילופין קמח חומוס שתיבלתי ומרטיבה את הכרובית ואז מגלגלת בקמח.
אני משתמשת בו בתוך קציצות ירק. אתמול הוספתי קמח חומוס לקציצות מטופו מגורר וזוקיני. שוב גם במקרה הזה הוא יכול לצפות מבחוץ.
בפשטידות.
בקרקרים.
בשניצל טופו- אני פרסתי דק את הגוש, הנחתי בצלחת עמוקה עם סויה ומשם טבלתי בקמח חומוס מתובל עם כמון ופלפל שחור- למחבת.