קניתי גיטרההההההה ^___________^

קניתי גיטרההההההה ^___________^

איזה כיףףף ^____^ תמיד רציתי גיטרה ועכשיו יש לי ^__^ עכשיו רק נשאר ללמוד לנגן
איזה כיףף אני מאושרתת ^___________^

כך העולם עכשיו רוצה גיטרות../images/Emo3.gif

נשבעת לכם בחצי שנה האחרונה כל החברים שלי קנו גיטרות... זה מטורף..

ממש לא... תודה...

אני לא יודעת איך זה איתך באופן אישי אבל אצלי בחברים חוץ מאלה שמנגנים על גיטרה או כל כלי נגינה אחר כבר כמה שנים... אלה שקונים עכשיו זה סתם משהו זמני וחולף לדעתי.... עוד כמה חודשים\ שנה ימאס להם או שלא יהיה להם כסף לממן את השיעורי גיטרה והם יגידו שסתם בזבזו 1000 לחינם.... אף פעם לא חלמתי לנגן על גיטרה וכישרון לשיר ממש אין לי.... אני אוהבת שמנגנים לי
לא שאני מנגנת...

לא נכון../images/Emo10.gif../images/Emo108.gif

כל החברות שלי מתלהבות מגיטרה וקונות גיטרות! אבל אני נשארת נאמנה לשיפרה! הפסנתר שלי! חעחעחעח אין כמו לדעת לנגן בפסנתר

יאיווששששש../images/Emo108.gif

ראיתי את ההודעה שלך במסננ ולא יכולתי לענותתת תתחדשיייי!!!11 ושתנגני בו רק דברים טובים ובלי זיופים! ושתהני ממנה כמה שיותר! ישלה שם?

צו 1 ^________________^../images/Emo122.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

או מיי גוד היה לי היום צו 1 ולמרות שאני שמחה שעברתי את זה סוף סוף .. נטקעתי שם 6 שעות!!!!!! אני הלכתי למותתת .. מ 9 בבוקר עד 3 בצהריםם! מבדיקה לבדיקה משאלה לשאלה .. והשאלון הפסיכוטכני הזה בכלל .. רוב היום הייתי עליו .. מליון שאלות מטומטמות שלא נגמרות ... לפחות פגשתי שם בנות נחמדות
אבל נשארו לי עוד לעשות בדיקות לצערי .. לא הספיק 6 שעות .. XB העיקר גמרתי עם זה סוף סוףף

חח טנקססס ^_^

ואני עדיין לא יודעת מה אני רוצה להיות חח קודם שיתנו לי אפשרויות

למעלה