חוכמה של לאחר ניסיון ../images/Emo8.gif....../images/Emo122.gif
קודם כל אין ספק שגם תעריפי הביטוח עלו.... שאלת על הביטוח, הסבירו לך למה אוליי זה כדאי לך? אני שאלתי על החתימה האלקטרונית, כי במקרה שלי החתימה על האשראי שימשה גם לחתימה על הביטוח. (GO FIGURE) נכון שאני הסכמתי לביטוח, על זה אין עוררין, אבל במקרה שלי, אני לא קיבלתי חוזה ביטוח, והעובדה שהייתי צריך לקבל חוזה ביטוח , התבררה לי רק מתי שרציתי לבטל את החוזה ביטוח, ואז נאמר לי... קודם כל שבגלל שהחוזה ביטוח עדיין בתוקף אין לי אפשרות לבטלו מבעוד מועד...(אין להם מחשבים למטרה זו כנראה-הניחוש שלך טוב כמו שלי) כמו כן נאמר לי דבר שצויין באותו חוזה ביטוח שלא קיבלתי, על אף האמירה של הנציגה (הנציגה הראשונה שאליה פניתי ) שחתימתי מופיעה על החוזה ,והיא אכן הציעה לשלוח לי את החוזה עם "חתימתי" כהוכחה...
הסברתי שמדובר בחתימה פיקטיבית, חתימה שנעשתה רק בשביל האשראי ושהחוזה שמצוי אצלה אף פעם לא הוצג לי.... בקיצור נאמר שיש שם גם סעיף שכל ביקור אצל טכנאי מאריך את חוזה הביטוח בעוד 4 חודשים(הנציגה טענה שבכל מקום אחר זה 6 חודשים...אני לא השוויתי...) אבל עזוב, מעבר לזה המקרה שלי ארוך... והגעתי לפניות הציבור של סלקום ודינמיקה... ניסו להגיע איתי לאיזו "פשרה" אבל טרם סוכם דבר.(הפשרה היא בנוגע לשירות איכותי - לא בגלל איום בתביעה מצידי) המפליא בעיניי הוא שנאמר לי שיציעו לי את הגלקסי S כפיצוי או/ו בתשלום סמלי(אני באמת לא נתפס לזה, זה פשוט נאמר לי לפני שהסכמתי להכניס את המכשיר לתיקון - וכתוצאה מזה להאריך את האחריות, שוכנעתי בסוף כי הבטיחו לי "שירות אחר" ,"שירות טוב") כמו מכשירים ירודים אחרים שהציעו לי וסירבתי, ועכשיו אני מבין מדבריך שהמכשיר זמין בדינמיקה.
לפני שאני נחפז למסקנות , האם אתה קנית את המכשיר שלך כ"ברזל" או החתימו אותך על חוזה שידרוג של סלקום? (אני רכשתי את המכשיר הסלולארי כ"ברזל") מצטער על החפירה
, אתה שאלת - אני עניתי
. בקשר לבעיות של צריכת הסוללה, תבדוק ש WIFI ו בלוטופ' (אני מאלה שאין להם מושג איך רושמים את זה בעברית)אכן מכובים, תדליק אותם רק כשיש לך צורך בהם, בנוסף תבדוק את הגדרות הבהירות של המסך (ככל שהמסך יותר בהיר , צורך יותר סוללה), ואוליי גם לבטל את האנימצייה לחלונות, למרות שאני לא בטוח בקשר לזה.. בנוסף יכול להיות שיש לך אפליקצייה שאתה לא מודע אליה שעובדת אצלך ברקע וצורכת סוללה. בקשר לבעיות של ה SMSים , יש לך איזו בעייה עם הגדרות המכשיר, העובדה שאתה מקבל התראה על SMS אומרת שההגדרות חיבור למפעילה הינם נכונות, אבל כנראה יש בעיה של הגדרות למערכת הקבצים, שהSMS לא נשמר. (סתם ניחוש) הכי פשוט ונוח עבורך זה לפנות אל דינמיקה שוב ושטכנאי ייבדוק לך את המכשיר. בהצלחה. ותתחדש.