קניתי דיסקים חדשים

L m a o

New member
קניתי דיסקים חדשים

אלבום 1: רחמנינוב- 2 דיסקים- דיסק 1- קונצ'רטי לפסנתר 2 ו3 דיסק 2: סונטה מס' 2 לפסנתר אטיודים, פרלודים ואלגיה. אלבום 2: סקריאבין- 2 דיסקים סונאטות לפסנתר מס': 1, 4, 5, 7, 9, 2, 3, 6, 8, 10 אלבום 3- הנדל- שני דיסקים: ישראל במצרים: (תרגום חופשי) מות יוסף שמות שיר משה אלבום 4: דבוז'אק, ברהאמס וליסט, 3 דיסקים: דבוזאק- 16 ריקודים סלובניים, אופוס 46 ו72 ברהמס- 21 ריקודים הונגריים ליסט- 6 רפסודיות הונגריות אני אשמח מאוד לקבל מידע על היצירות הפחות מוכרות, ולקבל המלצות- מה כדאי לשמוע קודם. תודה
ד"א- כל זה עלה לי 140 שקל בטאוור.

L m a o

New member
רמאים!

באלבום של סקריאבין שני הדיסקים אותו דבר!

נו, לא להתרגז.

אולי זאת טעות בהדפסה של הדיסק. אני למשל קניתי שנה שעברה את הסט של הרינג עם מרק ינובסקי, והדיסק האחרון של Gotterdammerung היה בעצם עוד פעם הדיסק השלישי במקום הרביעי. בקשר להנדל. "ישראל במצרים" זאת אורטוריה יפהפייה. בניגוד לשאר האורטוריות של הנדל שהם ממש עם עלילה, ב "ישראל במצרים" אין דמויות ועלילה ברורה. זה מין סט של פיוטים כזה. יצירה מדהימה. אבל זה מאד תלוי מי מבצע.

L m a o

New member
הממ..

זה לא אותו דיסק- פשוט השם של היצירה הראשונה בדיסק הראשון הוא סונטה מס' 1, ובדיסק השני כתוב סונטה מס' 2 (היצירה הראשונה), ואלו יצירות שונות, אבל המחשב נותן ליצירות את אותו השם בשני הדיסקים. בכל אופן, יש קטעים נחמדים, אבל בינתיים לא קלטתי מנגינה מסויימת.. הביצוע של Chmber Choir of Europe נשמע כמו הרכב קאמרי..

ItsikH

Member
המלצות הסונטות של סקריאבין - מומלצות ביותר, לדעתי מספרות הפסנתר המעניינת ביותר. יש העדפות אישיות, אני ממש אוהב את החמישית, ובנוסף את כל 4 הראשונות (שהן עדיין רומנטיות בהכללה) ואת 3 האחרונות (שהן קצת מודרניות אבל לא יותר מדי). השביעית נחשבת מאוד - אבל ממש לא לטעמי. אלבום 4 - מוזקה קלאסית קלה אבל איכותית, בתלות בביצוע. רחמנינוב - לטעמי הפחות מוצלח בסט. חביב, לא יותר.

L m a o

New member
הביצוע של ההונגרי והסלובקי די נחמד

את רחמנינוב פחות אהבתי. אני חושב שסקריאבין הכי מוצלח. הפסנתרן דרך אגב- HAKON AUSTBO

yonti261

New member
על היצירות שקנית

"ישראל במצרים" נחשבת למפורסמת ביותר באורטוריות של הנדל ביחד עם המשיח.הרפסודיות ההונגריות של ליסט הן אוסף של קטעי פסנתר וריטואוזיים בהשפעה הונגרית וצוענית (לפעמים יש שם גם מנגינות עממיות).הידוע ביותר מביניהן היא מס' 2 ששומעים הרבה בטלויזיה ויש לה גם עיבוד לארבע ידיים.המחולות ההונגריים של ברהמס הם מנגינות עממיות שברהמס שמע לראשונה כשערך סדרה של הופעות עם הכנר אדוארד רמני.התזמור והעיבוד הם של ברהמס אבל כמעט כל החומר הוא עממי. תיהנה! דרך אגב-תמיד אתה עושה כאלה קניות ענקיות של דיסקים?אני קונה בפעם אחת מקסימום שניים.

L m a o

New member
הממ

הרפסודיות שלי הן בתזמור, לא לפסנתר. הייתי מעדיף פסנתר האמת.. וזו הקניה הראשונה שלי.. היו להם אחלה מבצעים.

L m a o

New member
טוב

דבוז'א'ק- הריקודים הסלבים פשוט מעולים! אני ממליץ עליהם (slavonic dances) וגם רוצה לנגן אותם.. מס' 8, 1, 6, ו7 הכי אהבתי.

שתהנה!../images/Emo6.gif

יצירות יפות! במיוחד דבוז'אק-ריקודים סלובנים וברהמס-ריקודים הונגריים-פשוט מדהימים!

למעלה