קניתי היום אייפוד!!!!

emptyhanded

New member
קניתי היום אייפוד!!!!../images/Emo6.gif

קניתי 15GB דור שלישי!!!!!!!! יש עידכונים שאני צריכה להוריד?? שמעתי שבאירופה יש הגבלות עם הווליום ..איך עוקפים את זה? ועוד שאלה: איך אני מעבירה שירים מהאייפוד למחשב? בבקשה תעזרו לי !!

קודם מזל טוב ../images/Emo24.gif

ושנית תירגעי ותנשמי עמוק , עם כל הסימני קריאה הבנו מצויין
שלישית בפורום למעלה יש לך את המאמרים ושאלות נפוצות יש שם המון תשובות לשאלות שלך כך שתקחי רגע נשימה ותקראי מה שכתוב שם כולל הסינכרון והעברת שירים המלצה שלי ושל אפל זה לתת לאיפוד לטעון כמה שעות טובות הוא מגיע עם סוללה חדשה וריקה ואי אפשר לחבר למחשב בלי סוללה טעונה אז תחילה טעינה לגבי ביטול הגבלת הסאונד של אירופה אני לא שיניתי ואין לי בעיות עם זה צריך רק אוזניות איכותיות והלבנות של אפל מצויינת יש תוכנה שעושה בוסטר על הווליום פיסי או מק?

עוד משהו: קיבלת את הכבל של הusb?

כי ה15 לא מגיע איתו רק עם כרטיס firewire ובדרך כלל על מחשבי פיסי אין firewire אז אם לא רכשת במיוחד האיפוד לא יוכל להתחבר ברגע זה למחשב שלך

emptyhanded

New member
אוקיי נרגעתי../images/Emo9.gif

יש לי pc חיבור firewire אבל כשאני מחברת את האייפוד לא קורה כלום ...אולי זה בגלל שהטענתי אותו רק 4 שעות? ולא לא קיבלתי כבל usb אבל אם אני יראה שה firewire לא מגיב אני יקנה מחר..

maxkushnir

New member
יש 2 תוכנות לביטול הגבלת הווליום

האחת היא imod שהיא פשוטה ביותר,את מחברת את האיי פוד למחשב פותחת את התוכנה ויהיה רשום לך Disable Limit,את לוחצת על זה וסיימת ואם תרצי להחזיר את ההגבלה לקדמותה גם לא תהייה לך בעיה לעשות את זה דרך אותה התכונה והתוכנה השניייה היא Eupod התוכנה הזאת היא יותר להגברת עוצמת השירים מאשר ביטול ההגבלה כל פעם שאת מעבירה שירים את נכנסת לתוכנה והיא פשוט מגבירה את עוצמת השירים יש לך קישורים ל 2 התוכנות מצורפים למטה

למעלה