קניתי היום את הדיסק הראשון של מלאני

לנון2

New member
קניתי היום את הדיסק הראשון של מלאני

קניתי היום את הדיסק הראשון של מלאני למרות שכבר היה לי את השני שלה מלפני שנה שמאד אהבתי.... רק היום קניתי בשעה טובה ומצלחת את הראשון והוא אלבום מצויין היא ממש שיחקה אותה במעבר לקריירה הסולו מי היה מאמין שהיא זו שתפרוץ בגדול ותביא את היציאה הטובה ביותר מלהקת הספייס גירלס... כולם הימרו על מלאני בי... ג'רי התחילה יפה וסיימה רע.. אמה קפצה לאמר שלום ונעלמה כמו שהגיעה... ( איפה היא היום? ) ויקטוריה הפכה לבדיחה ורק מלאני סי ממשיכה ליצור אלבום אחרי אלבום ושומרת על אכות טובה כל הכבוד!! יום טוף לכם.

brit18

New member
נכון בהחלט נכון

מסכימה עם כל מילה קנה את הדיסק ה3 הוא מצוייין

RedRecords

New member
ועל זה נאמר...

מוטב מאוחר מאשר אף פעם.
Northern Star הוא אלבום מופתי. כל שיר הוא פשוט יצירה שלמה. תהנה!

אני האמנתי במלאני מההתחלה,

כבר מהספייס גירלז האמנתי בכישרון וביכולות שלה. הקול שלה בלט לי יחסית לשאר הבנות (בלי לזלזל בג'רי, מלאני בי, ויקטוריה ואמה.) הייתה תקופה שהיא הייתה פחות מוכרת ואנשים שאלו אותי "מי זאת
" אז הייתי אומרת להם: "חכו חכו, היא עוד תפרוץ בגדול.) דווקא לא שמעתי על הימורים על מלאני בי. אני חושבת שיחסית היא פחות מוכשרת בלהקה. (לא לצלוב אותי, אנשים...
)

דג י ת

New member
ראית מה זה? אומרים שמים שקטים

חודרים עמוק, למרות שהם לא כל כך שקטים אבל אז יחסית היו... מההתחלה ידעתי שמל תצליח שמעתי את הקול שלה! היא פשוט מדהימה. ולמרות שאני לא כל כך אוהבת פופ מלאני ממש נוגעת בי עם השירים שלה.

וממתי בדיוק את לא אוהבת פופ../images/Emo35.gif

בתור "המעריצה מספר אחת" של רוני סופרסטאר... LOL או יותר נכון בתור הבן אדם שהכי הרבה לא אוהב את המוזיקה של רוני סופרסטאר... חחח

דג י ת

New member
כבר דיי הרבה זמן

אבל יש במלאני משהו כוחני , אני לא מדברת על פיזיות אני מדברת על כוח שהיא נותנת במסרים שלה שהיא מעבירה דרך השירים והראיונות

דג י ת

New member
יפה אמרת!

אני חושבת שזה קרה פחות או יותר לפני שנה. פתאום קלטתי שהמוסיקה שאני שומעת היא סתם נקלטת טוב באוזן וחודש אחרי שאני טוחנת את אותו השיר אני לא יכולה לשמוע אותו יותר. אז התחלתי לשמוע שירים לפי טקסטים, מה שאני מתחברת לטקסטים אני שומעת מה שלא לא שומעת זה נראה לי זבל כמו כל מיני זמרים שאני לא אנקוב בשמם. וזו הסיבה שאני אוהבת מוסיקה שונה לגמרי אחת מהשניה.

למעלה