קניתי היום את הספר של קרין גורן

יוכי68

New member
קניתי היום את הספר של קרין גורן

"סודות מתוקים" עדיין לא עיינתי לעומק.......הרבה מהמתכונים כבר מפורסם ברשת כולל סרטונים.......בנוסף לספר יש CD ואיתו קיבלתי כלי למטבח........בחרתי במרית סיליקון. מי שמכירה את הספר - המלצות למתכונים שהכינה והצליח לה............תודה.

מאיוש י

New member
מזל טוב יוכי

אני יכולה להמליץ לך על הכל בספר הכנתי שם ממש ממש ממש הכל כל מתכון מעולה. ואני מחכה למסר על מה שדיברנו לא לשכוח.

יוכי68

New member
יופי,תודה מאיוש, ומה לגבי שוקולד ושושנים?

יש לי אותו בהשאלה.......ממליצה?

מאיוש י

New member
כן ממליצה גם עליו

אם כי לא הכנתי ממנו הרבה ויש בו כמה טעויות בכמויות

רותי410

New member
צודקת!!! הכנתי את עוגת המרציפן והשוקולד,

והייתה שם טעות בכמויות. בכלל, לדנית סולומון יש את הקטע הזה של טעויות בכמויות. זה לא הספר הראשון ולא הטעות הראשונה. וחבל, כי יש לה מתכונים טובים בדרך כלל.

רותי410

New member
יש לי את שוקולד ושושנים. יש שם

כמה מתכונים ממש טובים. אבל צריך לזכור שיש לה המון מתכונים עתירי שוקולד וחמאה וקצפת. פשוט מכות קלוריות. אם לא איכפת, אז המתכונים טובים. יש שם את מתכון השוקולד והגבינה שחברה שלי הכינה והם אהבו את זה. אני הכנתי את השוקולד המצופה קסטרד קוקוס - והיה טעים מאוד. יש מתכונים שנראים מגרים, והתכוונתי להכין אותם, אבל אז נכנסתי לפורום הזה, וכל התכניות השתבשו לי. חחחחח

ddh1

New member
תתחדשי יקירתי!

אני בטוחה שתהני ממנו וכמובן משפחתך. רק נחת ואושר ובתאבון!

nava17

New member
יוכי,גם לי יש את הספר של קרין,

המתכונים שלה מוצלחים בדרך כלל. הכנתי מהספר שלה: רוגלך-הבצק מעולה אבל כמות מילוי השוקולד רבה מידי לדעתי.(ואז המילוי גולש) הכנתי גם קראנץ' פרג של ברטלה-מצוין,גביניות שמרים לא רעות(שוב הרבה מילוי לטעמי האישי),סינרולים מעולים,עוגיות קפה-טעימות מאוד ועוגת גבינה ושוקולד לבן-מעולה. (במקום אוכמניות מעליה שמתי ציפוי של שמנת חמוצה וניל ואבקת סוכר)

למעלה