קניתי היום את "נפגשים" האחרון!!!!!

actress

New member
קניתי היום את "נפגשים" האחרון!!!!!

כן כן, ובטח תשאלו את עצמכם איך אין לה? אז ככה סיפור ארוך שהיה לי ולקחו לי ונכנסתי לחנות של אילן בן שחר ושאלתי אם יש דיסקים של סי מהעבר הסבירו לי שהכל נגמר אבל מאחורי האוסף רגעי סי בלט לו בשקט בשקט הדיסק האחרון "נפגשים" ולמרות שאני בטוחה שאולי יש לי אותו בבית בין כל הבוידעם למינהם ולפני שאני אאשים באמת כי אני כמעט בטוחה שלקחו לי את זה קניתי לי וזה עשה לי את היום לא רק שיש לי את הדיסק ( פעם 2 ) אלא גם לדעת שאני האחרונה שקנתה אותו ב אלפית הזאת. אח"כ עשיתי סיבוב לטאואר רקורדס וחשבתי לנסות בכאילו "לקנות" אבל לא היה. אבל מה שכן היה זה כרטיסי ברכה קטנים ועליהם היה כתוב טיק טוק וכשפותחים את הברכה כתוב "כל שעה נולד תינוק" (סי היימן) אכן יום מדליק

אהוד_

New member
איזה יופי...

את האלבום "נפגשים" קנה אחי בזמנו שהוא היה ממש מטורף על סי היימן, כל החדר היה פוסטרים של סי וכתבות גם מגרמניה! בכל אופן, באלבום נפגשים ישנם שירים מאוד טובים, מסוג האלבומים האיכותיים, ולסי היה אומץ גדול להוציא אותו ועוד ב1994. שימי לב לשיר "נפגשים" אחד השירים המעולים במוסיקה הישראלית בת זמננו, בטופ של הטופ.... איפה טינה, איפה!?

actress

New member
אני יודעת שמעתי אותו ב 94 ../images/Emo9.gif

וכמו שכתבתי קניתי שוב פעם כי לקחו לי את הראשון ובמקום לצרוב החלטתי לקנות כדי לתרום

למעלה