קניתי היום את Theif of time!

DviRincewind

New member
קניתי היום את Theif of time!

האמת שהלכתי במטרה לקנות את Good Omens, אבל לא היה להם באותו רגע (לעזאזל! ארור האדם שקנה אותו לפני!). עכשיו רק חסר לסיים את Johnny and the bomb (שמשתפר מעמוד לעמוד. פשוט מדהים)...

Death of Rats

New member
התחדש ^_^

יש לי תיאוריה על כמה "תתחדש/התחדש" זו מילה מטומטמת אבל באמת שאני אחסוך מכם. בכל אופן, מאיפה השגת את כל הג´וני? אני רוצה לקרוא עוד כמה פראצ´טים שלא קשורים לדיסקוורלד אבל בקושי אפשר להשיג פה עולם הדיסק בעברית, שלא לדבר על אנגלית. בכל אופן, הלכתי אתמול לסטימצקי הקרוב לביתי (אור עקיבא, די קרוב למושב שלי ^_^) ומצאתי שהם הביאו שני פראצ´טים חדשים. קודם היה להם רק את לורדס אנד ליידיס. עכשיו היה שם גם את מאסקרייד והמ.... נדמה לי שאינטרסטינג טיימס. קניתי לי את מאסקרייד. התחלתי לקרוא. אני בעמוד ארבע.... אבל פשוט אין לי כוח לקרוא.... אני באמת צריכה להמשיך ^_^ (יותר מדי ^_^ בהודעה. ^_^). אבל למרות שאין בסטימצקי הזה הרבה פראצ´טים מדי פעם יש להם יציאות. לפני חצי שנה היה להם את "ד´ה סיינס אוף דיסקוורלד" והיו להם בערך ארבעה לפני כמה וכמה חודישם, אבל עד שבאתי לקנות נשאר רק אחד ואותו לא רציתי. הזמנתי מהם את הוגפאד´ר באפריל והוא עוד לא הגיע. "לכל דבר יש הרבה פנים" (אלאדין ^_^). אגב, פה זה הזמן לציין שאני קוראת לספרים בשמם האנגלי אבל כותבת אותם בתעתיק בעברית כי באנגלית יש לי די הרבה שגיאות כתיב...

DviRincewind

New member
את ג´וני...

הזמנתי מאמאזון האירופאי, ואני ממליץ בחום לכוווווווולם- טרילוגיה מדהימה!

DviRincewind

New member
טוב, סיימתי את ג´וני והפצצה!

ספר מ-ד-ה-י-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קריאת חובה לכל חובבי פראצ´ט! ח-ו-ב-ה!!!!

coolit

New member
אממ..|בלוןכ|

היום *ראיתי* את בשורות טובות.. אצל גל.. אבל קראתי רק את המשפט הראשון.. אוף, אני פשוט חייבת למצוא אותו!

את חייבת!

זה *ה*ספר... מה הבעיה? כנסי לחנות הספרים הקרובה לביתך... מקסימום תקני דרך אינטרנט..

The Mad Hatter

New member
תגובה די כללית...:)

סתם כלמיני דברים שבא לי לכתוב כרגע... --thief of time ספר יפההה. כנ"ל jhonny and the bomb ומסקרייד (מה שאני יכולה לכתוב בעברית-אנגלית, אני כותבת...נורא נחמד, לא? נראה מעורר-רחמים). אני עכשיו בתחילת jingo וממש אין לי כוח לקרא. בלי קשר לטרי פראצ´ט. זה לא אישי...):) וסיימתי לא מזמן את ספר הבישול של נני אוג. אני שונאאאאת את פול קידבי. לא מגיע לו כל הכישרון הזה...*אהמ* אגב, מישהו ניסה את המתכונים? ו...זהו. סתם, בא לי לכתוב משהו. ורק לי לא נותנים להזמין דברים באינטרנט...://

DviRincewind

New member
אויש, ג´ינגו היה ממש יפה!

אל תוותרי עליו כל כך מהר!
ג´וני והפצצה- קלאסיקה, חובת קריאה לכל מעריצי פראצ´ט!

Fingertip

New member
Maskerade - ספר מדהים!

אני מאוד אוהב את ה"מותחנים הפסיכולוגים" של פראצ´ט... אהד.

למעלה