קניתי היום את

spidergirl

New member
קניתי היום את

wild mood swings השיר want מדהים - מתאים לנפשי המיוסרת כמובן שגם return ו - trap עושים את העבודה...

כן, אבל...

מלבד זה, ובמיוחד JUPITER CRASH המצווווווווווווווווין וTHE 13TH אין יותר מידי שירים שגורמים לך לחשוב שאלה באמת באמת הקיור האיכותיים מWISH וDISINTEGRATION........... האמת היא שהאלבום הזה באמת נחשב כבדיחה בעצם גם בעיני המעריצים וגם בעיני הלהקה. העובדה היא, שלמעט JUPITER CRASH ו WANT, הם לא עושים כמעט אף אחד מהשירים בלייב. כמו THE TOP, הם עושים רק את SHAKE DOG SHAKE (והאמת היא שכמעט בכל הזדמנות שהם רק יכולים) ולפעמים גם את DRESSING UP. אבל שמעתי רק גרסת לייב אחת של זה.

spidergirl

New member
זה נכון

אין בדיסק את העוצמה שיש באלה שהזכרת אבל עדיין - קולו המיוסר ונפשי המיוסרת חברים כבר הרבה זמן. מה את חושבת על gone?

../images/Emo5.gif

זוועה. שיר דבילי עם קליפ עוד יותר דבילי. חוץ מהבית הראשון שלו שאיתו אני מזדהה לחלוטין..........

ואניייייי.....

עשיתי משהו שלא עושים כשאין כסף וקניתי (סוף סוף!!!!) את THE TOP, האלבום הכי הזוי שאי פעם נעשה. טוב, זו הגזמה פראית, אבל אכן האלבום הזה נעשה כשמוחו של האדמו"ר היה במצב נוזלי במיוחד. כהוכחה,DRESSING UP, GIVE ME IT, WAILING WALL ועוד ועוד ועוד... האלבום הזה נעשה תוך כדי העבודה עם סוזי אנד דה בנשיז ואכן יש דימיון רב בינו לבין HAYEANA של סוזי, שבו רוברט השתתף. באותה תקופה סימון, בסיסט העל, הלך לחפש את עצמו בלהקות אחרות כגון FOOL´S DANCE וCRY והותיר את רוברט די לבד. חוץ מלול כמובן, אבל לול.... כבר אז הוא היה במצב של OTHER INSTRUMENTS...... ואז הגיע אנדי אנדרסון, חבר הקיור היחיד ששותה יותר מרוברט, לול וסיימון ביחד. אה כן, והוא שחור. כמובן שהוא לא החזיק יותר מידי זמן ורוברט הטיס אותו אחרי שהוא עשה פדיחות בסיבוב הופעות. היה גם את פורל תומפסון, חבר מקורי בלהקת EASY CURE שעזב בגלל שלא הסתדר עם לול (מי כן?...). ד"א פורל, הוא גם נשוי לאחותו של האדמו"ר, ג´נט והוא גם עיצב את העטיפה של THE TOP. באלבום הוא מנגן בסקסופון למרות שהוא בעצם גיטריסט מוכשר עד כדי.............. והוא עיצב הרבה מהצליל של הקיור במיוחד בתקופת KISS ME KISS ME KISS ME. בכלל, האלבום הזה הוא מאוד פסיכודלי, גם בעיצוב וגם בגישה. הצבעים, הציורים, המילים שלא קשורות לשום דבר ("Oh I should be a polar bear, but it´s imposible" מתוך BIRDMAD GIRL) שהרבה מייחסים אותן למצב הנוזלי של המוח של רוברט. כן, כמו את BLUE SUNSHINE של THE GLOVE, גם את האלבום הזה עשו תחת הרבה מאוד כימיקלים. אבל על THE GLOVE אני אדבר בהזדמנות אחרת. ככה, שווה להכיר בעיקר בגלל הסגנון והשירים המצויינים, אבל בעיקר בגלל שמכנים אותו כאלבום הסולו הראשון של רוברט סמית´. (הרשמי יבוא עלינו, אי"ה, בשנה הקרובה. בע"ה.)

ואם כבר THE TOP...

אני רוצה לספר לכם על בעל חנות דיסקים שהפניתי את תשומת ליבו לדיסקוגרפיה לוקה בחסר של הקיור, אותה הציג בחנות שלו. מ-ס-ת-ב-ר שהם פשוט _שכחו_ את האלבום הזה. לא שמו לב אליו, ואני עשיתי את הצעד האמיץ ואמרתי לו את זה. הוא בתגובה: "את בטוחה שזה אלבום אמיתי?" "נו בטח," אמרתי אני "זה ברור, שנת 84...." "מאיפה את יודעת שזה אמיתי ולא בוטלג? מה, דיברת עם רוברט בזמן האחרון?" רציתי להגיד לו הלוואי, אבל התאפקתי. בקיצור, עומד לו אדם מבוגר ומפקפק בקיומו של האלבום הזה. ולא סתם בנאדם. בעל חנות דיסקים. אוי לבושה.

למעלה