קניתי היום קישואים כדוריים .

רוני ר

New member
קניתי היום קישואים כדוריים .

לא עמדתי בפיתוי. נראה שהם ממש נועדו למילוי. אשמח מאוד למתכונים למילוי קישואים כדוריים כאלו, ומה עושים עם הפנים של הקישואים. תודה ו -
טוב.
 

נופר א

New member
גם אני התלהבתי מאוד מהצורה היפה

שלהם ,ממש חמודים. את הפנים שלהם שמרתי למרק ירקות, ומילאתי את הקישואים בתערובת של בשר טחון אורז ,בצל קצוץ,גזר מגורר,כוסברה ותבלינים. והרוטב מרסק עגבניות ומים.
 

Big Mama 1

New member
ברח לי לפני שהספקתי לרשום!

פויה מחשב טיפש!!!! גם אני לא יכולה לעמוד בפיתוי כל פעם שאני רואה אותם. למילוי אני מטגנת בצל ושום, קוביות קטנטנות של בשר בקר, מלחפלפל. את כל זה מטגנת כמה דקות עד שטיפת מתרכך, מוסיפה מלא מלא ירק קצוץ, פטרוזיליה כוסברה בזיליקום, מה שיש. משרה אורז במים רותחים ומלח עד שהמים מתקררים, מסננת, מוסיפה לתערובת הבשר. ממלא את הקישואים ומבשלת ברוטב עגבניות. יייאאאמממייי!!! מהבפנוכו של הקישואים מכינה סלט מדליק. מטגנת בצל, מוסיפה את הקישואים, מלחפלפל. מטגנת כמה דקות ומוסיפה שתי ביצים טרופות. מטגנת בערבוב מתמיד עד שהביצים מוכנות. טעים חם וקר!!! בתיאבון.
 

ליגל2

New member
קישואים עגולים ממולאים גבינות

עשיתי ליום הולדת של בעלי לפני שבועיים קישואים עגולים ממולאים גבינות מתוך הספר הלבן של על השולחן. יוצא מצויין אין לי כרגע את המתכון (בעבודה) מי שתרצה שתכתוב ואקליד יותר מאוחר. יוצא פשוט מצויין
 

ליגל2

New member
מתכון: קישואים עגולים עם גבינות

חומרים: 8 קישואים עגולים מלח, פלפל, אגוז מוסקט 1 כף חמאה 200 גר' גבינת פטה מפוררת 150 גר' קשקבל מגוררת 2 ביצים הכנה: לבשל הקישואים במי מלח 5 דק' לריכוך חלקי מסירים את הראשים ושומרים בצד לרוקן את תוך הקישואים לקערה להשאיר דפנות יציבים לקצוץ את הקישואים ולתבל במלח, פלפל, אגוז מוסקט לחמם חמאה ולאדות את הקישואים כ - 3 דק' לריכוך. לערבב עם הגבינות והביצים לתקן תיבול אם צריך למלא את הקישואים להניח על ניר אפיה בתבנית ליד גל קישוא להניח את המכסה שלו אופים 30-40 דק' כשהמלית זהובה להוציא ולכסות במכסים להגיש - ניתן עם רוטב עגבניות/יוגורט טעים טעים מקור המתכון: הספר הלבן של "על השולחן"
 

רוני ר

New member
איזה חמודות אתן - ../images/Emo140.gif

תודה על המתכונים . ינוסה בימים הקרובים. תודה, ואיזה כיף ונעים בפורום הנחמד הזה.
 
למעלה