קניתי היום .. את שתי העונות הראשונות של האוסי .. חח איזה מגניב -->
A angel enamorado New member 9/3/07 #3 תתחדשי!! אני מתכננת על לצרוב את כל העונה ה4 ואת העונות הראשונות אולי גם.. תהני!
A angel enamorado New member 9/3/07 #5 נצלש מי זה אוליבר המדובר (עונה שניה גם אם אני לא טועה) ? ומה היה הסיפור איתו שגרם למריסה וריאן לריב כל כך הרבה...
נצלש מי זה אוליבר המדובר (עונה שניה גם אם אני לא טועה) ? ומה היה הסיפור איתו שגרם למריסה וריאן לריב כל כך הרבה...
א איימי אוסבורן New member 9/3/07 #6 אוליבר היה בחור שמריסה פגשה בטיפול הפסיכולוגי. הם התיידדו והוא התאהב בה, ושיקר לה שיש לו חברה כי היא הייתה עם ריאן. בסוף הוא איים להתאבד אם היא לא תהיה חברה שלו
אוליבר היה בחור שמריסה פגשה בטיפול הפסיכולוגי. הם התיידדו והוא התאהב בה, ושיקר לה שיש לו חברה כי היא הייתה עם ריאן. בסוף הוא איים להתאבד אם היא לא תהיה חברה שלו
ס סנופפ בוי New member 9/3/07 #7 קרטר- מישהו שעבד עם קירסטן וג'ולי בעונה השנייה על העיתון של החברה של כיילב. בסוף קירסטן התאהבה בו אבל הוא עזב...
קרטר- מישהו שעבד עם קירסטן וג'ולי בעונה השנייה על העיתון של החברה של כיילב. בסוף קירסטן התאהבה בו אבל הוא עזב...
ת תמיר1991 New member 10/3/07 #10 קרטר היה גבר שהתחיל עם קירסטן והם כבר התנשקו, אבל בסוף היא ירדה מזה... הוא היה בגילה בערך. איך הם הכירו, אני לא זוכר כבר... מה שכן, הוא היה דמות משעממת תמיר.
קרטר היה גבר שהתחיל עם קירסטן והם כבר התנשקו, אבל בסוף היא ירדה מזה... הוא היה בגילה בערך. איך הם הכירו, אני לא זוכר כבר... מה שכן, הוא היה דמות משעממת תמיר.
ס סנופפ בוי New member 9/3/07 #8 גם אני רוצה לצרוב התחלתי להוריד את הפרקים (מצאתי אתר להורדה ישירה עם תירגום מובנה) אני רוצה לצרוב גם את העונה השלישית כי בארץ אין עם תרגום ,אבל לוקח שנייים עד שהפרקים יורדים באימיול...
גם אני רוצה לצרוב התחלתי להוריד את הפרקים (מצאתי אתר להורדה ישירה עם תירגום מובנה) אני רוצה לצרוב גם את העונה השלישית כי בארץ אין עם תרגום ,אבל לוקח שנייים עד שהפרקים יורדים באימיול...
ט טוליייייייי New member 10/3/07 #9 גם לי יש את הראשונה והשניה.. הראשונה קנויה מארה"ב (25$!!!) והשניה צרובה.. ויש לי את כל הרביעית על המחשב וחלק מהשלישית...
גם לי יש את הראשונה והשניה.. הראשונה קנויה מארה"ב (25$!!!) והשניה צרובה.. ויש לי את כל הרביעית על המחשב וחלק מהשלישית...