קניתי וקיבלתי את ה- Rio 5 GB

amy3333

New member
קניתי וקיבלתי את ה- Rio 5 GB

לא בטוחה שאתם זוכרים, אבל התיעעצתי איתכם אם לקנות אותו מחודש דרך e-bay במחיר ממש זול... אז בסוף קניתי אותו הוא עלה לי רק 650 ש"ח (!!) והוא הגיע הנה והוא נראה כמו חדש (אי אפשר היה לדעת) והוא פועל מצויין... השאלה שלי היא אם אתם יודעים אם אפשר להוריד בשביל המכשירים של Rio תמיכה לעברית?? תודה....

weird dust

New member
זה פחות מ200 דולר וזה בטח מה שצויין

גם על האריזה. מה שמנע מהם לגבות מיסים.

gt-master

New member
אל תתבלבל>>

במשלוח לארץ הסכום הוא 50$ ולא 200 כאשר באים עם מוצר מחו"ל.

amy3333

New member
שלחתי את המכשיר לדודה שגרה בארה"ב

ואז המשלוח עלה לי 13$ משם אמא שלי אספה את זה (היא בדיוק נסעה) אבל בעקרון תמיד עדיף לשלוח לכתובת אמריקאית במחיר זול (למשהו שמכירים) ולבקש ממנו לשלוח לכם לארץ-זה בכל מקרה יוצא יותר זול

יאיר B

New member
מחודש (או Refrebished)

הוא מוצר שנמכר ללקוח, נמצא לא תקין, הוחזר ליצרן / משווק, תוקן ונמכר מחדש כמכשיר מחודש. בארה"ב יש רשתות שמתמחות במכירת מכשירים כאלו. לרוב מחירם זול בכ-25% ממחיר מכשיר חדש. יש להם אחריות פחותה (3-6 חודשים בדרך כלל). בארץ לא תמיד נוהגים לרשום על מכשירים אם הם מחודשים (בארה"ב החוק מחייב). צריך לשים לב טוב אם לא קונים כזה בכסף מלא.

gt-master

New member
תוספת הבהרה>>

לא מחייב שהמוצר לא היה תקין,בגלל חוקי צרכנות שמותר להחזיר מוצרים תוך 14 יום ,הרבה למדו לנצל זאת ,לקחת מוצר לנסות אותו ולהחזירו. לא ניתן למכרו כחדש וכן הוא נמכר כמחודש (גם בארץ צריכים לקבל מוצר, הרבה חנויות מוכרים מוצרים פתוחים כחדשים)

MrMinus

New member
אתה מרוצה מהמכשיר?

גם אני חושב על לקנות כזה. זה הRio Carbon?

amy3333

New member
אני בת... וכן אני מאוד מרוצה

הוא ממש קטן ודק (יחסית לאחרים) עד שזה מפחיד לאבד אותו :) נכנסים בו המון שירים, הממשק נוח ובאופן יחסי הוא זול.. אם תרצה אני אעלה תמונות

למעלה