קניתי --- חדש!

קניתי --- חדש!

עוד מעט מתחיל הקיץ! וחלקנו כבר התחלנו את הקניות אליו... כל מי שכבר קנה בגד ים\ כפכפים וכד' לקייץ מוזמן לשרשר לכאן.

בגד ים. ../images/Emo9.gif

קניתי בגד ים בקיני ממש ממש יפה! הוא בצבע לבן, נוט לורוד בהיר. בחלק העליון בצד ימין יש נשיקה בצבע ורוד בזוקה משהו ממש ממש יפה לדעתי
אמפפפפפ תגיבו...

קניתי איפשהו בעזריאלי. אנלא זוכרת

איפה בדיוק...
אני ישאל את חברה שלי שקנתה איתי היא גם קנתה משהו דומה אבל במקום נשיקה יש ורד וזה בצבע לבן נוטה לאדום, והורד הוא אדום כהה....

../images/Emo24.gif אנשים.

מה אני כאן לבדדדד
היחידה שהתחילה לקנות דברים
טוב קניתי היום כפכי אצבע
הם גבוהות, עם קצת פלטפורמה, בצבע אדום, עם פרח לבן

DaSi ON LsD

New member
נשמע יפה...

ודוגרי אני מחכה שהכל יצא, ואז אני קונה.. אבל בכולופן ביום שלישי אני הולכת, אולי אני כבר אמצא משו

טוב, כמה אפשר לדון בבגדים?...

חלאס, בגד ים לבן, או ורוד, או צהוב עם פסים ירוקים-למי איכפת? כפכף אדום, או ירוק או כתום עם פסים סגולים-למי איכפת? הפוזה הסטייליסטית כ"כ לא חשובה, אתם מחמיצים את החופש שלכם תוך כדי התאמות סטייליסטיות של החזיה לנעליים וזה מטופש וגם לא מגוון. צר לי שעליי להכנס לנעלי הביצ'ית ביום עצוב שכזה, אני מודעת לעובדה שזה לא במקום, אבל באמת באמת הרסתם את כל הכיף האמיתי שיכול להיות באופנה-והוא שהיא חופשית ומשוחררת בסגנון אישי, ולא עוסקים בה בנוירוטיות מסביב לשעון (ולפקאצות/פריקים/מה שלא תתיימרו להיות). יש בעולם הזה כ"כ הרבה דברים אחרים, לטוב ולרע...בגדים זו בסך הכל מעטפת חיצונית. ואתם מבזבזים שעות על גבי שעות!!! הכינותי מראש פתגמים (בחרוזים!) שתפנימו: 1)"סחבות בלויות אמנם לא לובשים-אך חיים במהרה מוצאים!"-ומהר! וגם יש את: 2)"שמלה, מכנס או גופיה-חדל מלהיות קרצייייה!!!!" כל הזכויות שמורות לי!!!... וגל(גבסורוחאס), את ההשראה שלי!!... אז אולי חירטטתי כאן בולשיט, וזאת השעה שגורמת לזה, אבל דווקא יש משהו הגיוני בדבריי. והדיון הזה מעאפן. ליל"ט!

למעלה