קניתי חולצה של החומה

שרותים

New member
קניתי חולצה של החומה../images/Emo168.gif

קניתי חולצה פינק פליוד (החומה) ב 50 שקלים חדשים ב שמעים וארץ (כפר - סבא)

Miss CB

New member
מגניב תתחדש!

זו החנות ההיא שיש בה גם כמה דברים של ביטלס לא? שמעתי עליה נדמה לי.. ואחת של ציור של לנון...

edlessme

New member
../images/Emo32.gif... אבל לא לגמריי..

הייתי בטיול באילת... וקניתי שם את סלינג אינגלנד ביי ת'א פאונד של ג'נסיס... מומלץ ביותר לכל חובב פ"פ באשר הוא... פשוט אלבום ע-נ-ק (לפחות עד שיר חמש... שמישם נירדמתי כל פעם מהחמש פעמים ששמעתי אותו)

Miss CB

New member
אוווו אהההה

*משתחווה* סתם אוקיי לא עד כדי כך אבל כן זה אלבום מעולה... בדיוק היום שמעתי אותו איזה מקריוווות כמו שאומר אלתרמן (ולא המשורר
) אבל לא ברור לי למה נרדמת. אם סתם עיפות אז למה לא אמרת! אבל בגלל האלבום?! מה! מעולה עד השיר האחרון! הפסדת לגמרי את סיפור רומיאו ויוליה, הגירסא המודרנית.. חחח... "Once a man, like the sea I raged Once a woman, like the earth I gave And there is infact more earth than sea..."

meandmeandme

New member
פחח ליכלכת

איך אפשר להירדם באמצע סלינג? ועוד חמש פעמים
הפסד שלך
דיסק מעולה, ממולץ מאוד לכל מי שרוצה לעבור הלאה מפינק פלויד זה דברים קצת אחרים.

edlessme

New member
אוף.. התלבלבתי..

נירדמתי שלוש פעמים.... ומה לעשות.. פעם רשונה זה היה על חוף האלמוגים ופשוט. לא יודע.. אפינג פורסט עיצבן אותי אז הסתכלתי לי על ההרים בסביבה ויאאאאאההההה.. בום, נירדמתי... והפעמיים האחרות היו באוטובוס בדרך חזרה, לפני עובדה ואח"כ אחרי עובדה... אני חושב שבפעם השניה החזקתי את אפינג פורסט.. אבל אין לי זיכרון מזה...

edlessme

New member
אה כן, for the record...

נירדמתי גם באמצע pictures at an exhibition וmore(מור אתם לא יכולים להאשים אותי...)

Miss CB

New member
רצוי מהצד שעליו הכיתוב

אחרת זה באמת בעייתי
סתם סתם למען האמת גם לי לקח זמן להתרגל אליו, הוא הפרוג הראשון ששמעתי (חוצמ וחוצמה, ז"א דארקסייד ואחרים שהוא פרוגיים במידת-מה, אבל לא כמו זה!) הדבר הראשון שעלה לי בראש היה: "יא זה ממש... מוזר." אבל תן לזה עוד כמה הזדמנויות, תנסה למשל להתרגל אליו בשמיעה תוך כדי ש"ב או מחשב או הליכה ארוכה או משהו, ככה שזה קצת ברקע וככה להתרגל לסאונד ואז שוב לשמוע עם המילים וזה.. צריך לעבוד. כי זה מעולה, הבריטי הזה.

emmily plays

New member
אחחח סלינג אינגלנד...

לפני כחודש נכנסתי בגבורה אל עולם הפרוג...ורכשתי לא מזמן את סלינג... איזה אלבום!!!!! סיימתי אותו עם צמרמורות בכל הגוף... וכמו שכתבתי בפורום רוק מתקדם:this album is so bloody good...ואוסיף and so english..באמת אלבום מדהים ואגב אפינג פורסט אהוב עלי מאוד כי הוא מאוד תיאטראחי ואני משוגעת על תיאטרון וגם חטאצי בעצמי במשחק... הקולות האלה שגבריאל עושה.. חיחי עם המבטאים הבריטים קוקניים האלה... anyway..אלבום משגע ולטעמי כמעט ברמה של דארק סייד...

PINK FLOYD FAN

New member
אני קניתי את התקליט סלינג אינגלנד

אני הכי אוהב את השיר הראשון ואת firth of firth.

למעלה