קניתי חולצה של 30 *____* + שאלה

רעותוש02

New member
קניתי חולצה של 30 *____* + שאלה

נממ לא ממש היה לאיפה לנצל"A את זה כי רק השרשור על המפגש עבר חצי עמוד אז בבקשה אל תסקלו אותי! תזכרו שאני ילדה חמודה שלא עשתה רע לאף אחד!
הייתי בשוק עם חברה וקניתי חולצה שלהם סופסוף אחרי שנים שאני רוצה!!!!!! אומנם העיצוב לא משו אבל העיקר שזה שלהם D: ואמ יש לי שאלה.. מי כותב את השירים של הלהקה? הם בעצמם או מישהו חיצוני כותב להם? תודה ושוב סליחה שלא ניצלשתי...

The Fantasy

New member
לפי מה שאני יודעת זה ג'ארד רושם את השירים

אבל יש מצב שגם שאר הבנים משתתפים בכתיבה למרות שאני לא בטוחה ב100%.

DarkSecretLove

New member
כן בהחלט בעייתי כרגע למצוא נצלש

יפה שהצטערת =) וכן כמו שדנה רשמה לך ,ג'ראד הוא בדרך כלל זה שרושם את הליריקה ללהקה.. ותתחדשי!

maya254

New member
../images/Emo207.gif משהו בוואלה על ביטול הופעה כלשהי..

"בחברת ההפקות ציינו כי על אף הביטול, ההופעות הבאות בהפקת החברה, של די ג'יי שאדו ב-14 ביולי, מייק פאטון ב-3 באוגוסט, דיאנה קרול ב-4 באוגוסט ו-Thrity Seconds to Mars ב-18 באוגוסט יתקיימו כרגיל. כמו כן, בסוף החודש תתקיים ועידת המוזיקה של היינקן, עם הופעות של LCD סאונדסיסטם, ג'וני ליידון ו-PIL ולפטפילד יתקיימו כרגיל." אפשר להיות רגועים! :))

I AM7

New member
אל תפגעי או תחשבי שאני סתם מתנהגת ככה ,

אבל זה היה מטופש מה שעשית. אני בבסיס וממש נלחצתי כרגע רק מהכותרת שלך. פשוט לא לעשות דברים כאלו שבסופו של דבר לא קשורים אלינו.מיותר מאוד.

maya254

New member
לא התכוונתי להלחיץ..

כתבתי הופעה כלשהי! מצטערת על זה שזה הלחיץ אותך, מקווה שהתוכן פיצה על זה :)

orLeto

New member
חח...כן..

ועוד איך פיצה.. זה רק הורכיח שהם כן יבואו!!!!! יש!!!! :) חסר להם שהם מבטלים...אני אפוצץ את הטוויטר שלהם בהודעות אם הם מבטלים...חח..

DarkSecretLove

New member
חחח כותרת בהחלט מלחיצה

אבל התוכן פנטסטי!,כאילו זה לא היה לנו ברור שהחבר'ה שלנו לא יבטלו! מחמם את הלב =)

DarkSecretLove

New member
../images/Emo207.gif

טוב אני לא אהיה פה לסוף שבוע,אני נוסעת מחר עם המשפחה לשייט לקפרסין ככה שאני לא אוכל לעשות את BATLLE FOR ONE אני מקווה שזה יהיה בסדר שאעשה אותה ביום ראשון או שני כשאני חוזרת. סוף שבוע מדהים לכולם

מיה 1342

New member
../images/Emo207.gif לא יודעת אם ראיתן....

אבל ג'ראד צבע את המוהק לבלונד רגיל. מה דעתכן? (אם יש פה בנים זה פונה גם אליהם) http://tweetphoto.com/29128105 אם מישהו כבר פירסם את התמונה אני מצטערת ^^

../images/Emo224.gifראיתי..

וכה זה אולי יותר יפה,אבל התאכזבתי ממנו לגמרי.. הוא נכנע לכל המעריצים שלו והחזיר את זה ל"נורמלי"..-_-

למעלה