קניתי חליפה =)

אFרת

New member
קניתי חליפה =)

של ריפ קארל, מודבקת, שחורה עם אדום בידיים ובחזה, 2/3 מ"מ. חתיכת סיוווווווט ללבוש את הדבר הזה!!!!!!!! אבל גיליתי שיטה טובה.. לשים שקיות ניילון על הרגליים ולהלביש P: זה עובד מצויין... מתי אתם מתחילים לגלוש עם חליפה בערך..? לפי חברות שלי בסוכות אנשים כבר גולשים עם חליפות. מה אתם אומרים?

yanay4

New member
קצת אחרי סוכות

השנה בסוכות אנשים גלשו בלי חליפות

lliioorr6

New member
מזל טוב!!!! עכשיו נשאר לך רק

להשתין בפנים ולחנוך אותה. דרך אגב מה המידה שקנית בסוף?

אFרת

New member
16! של ילדים!!

בהתחלה הייתי אמורה לקחת XS של גברים והתפר במפשעה (תראו כמה שאני נימוסית;) שיפשף לי קצת את הירך, ושל הנשים לא ישב טוב.. היה גדול קצת באגן ובחזה (כןן אני שטוחה ואין לי תחת! so sew me!), והציעו לי באינטרסרף לנסות את המידות ג'וניור (שגם עלו מאתיים שקל פחות:) שישבו עליי הרבה יותר טוב... לקחתי 16 בסוף. האורך סבבה, בידיים מעל הפרק יד וברגליים מעל הקרסול, שזה בערך כמו שראיתי אצל כל השאר האנשים שגולשים עם חליפות. ואני לא מתכוונת להשתין בתוכה, איכ :S

לא בטוח שהשקית ניילון זה טוב.

בסופו של דבר מזיעים אם רוצים ואם לא... השקית לא נותנת לרגל לנשום ולהתאורר וחונקת אותה... ואת זה אני יודע משיערו מעבדה של ביולוגיה משנה שעברה (נגמר ביולוגיה לתמיד:)) שאם היינו עושים איזה משהו עם כפפות ניילוןהשקיות היו נשארות רטובות אחרי שהורדנו אותן מהידיים. קיצר, מה אני חופר לך? יש לך חליפה ואת הולכת לגלוש בחורף הזה בניגוד אלי ככה שאין לי מה לדבר.

Bik101

New member
אתה עילגגג??

מורידים את השקיות ברגע שהחליםה עולה...... אלוהים ישמור עם אנשים כאלו במים

למעלה