קניתי כרטיסים למוזיאון תל אביב אני מקווה שמה שסיפרתם על ההופעה (שר סשה) יהיה נכון את מי נפגוש שם?
ס סאביבית New member 8/2/06 #1 קניתי כרטיסים למוזיאון תל אביב../images/Emo9.gif אני מקווה שמה שסיפרתם על ההופעה (שר סשה) יהיה נכון את מי נפגוש שם?
קניתי כרטיסים למוזיאון תל אביב../images/Emo9.gif אני מקווה שמה שסיפרתם על ההופעה (שר סשה) יהיה נכון את מי נפגוש שם?
T TalyaMM New member 9/2/06 #5 היא הלכה לאיבוד היא לא בעבודה , אחרת היא הייתה עונה והיא לא עונה לפלאפון ... חשוד מאד!
S ShiriMmM New member 9/2/06 #7 איך אענה אם את מתקשרת לפלאפון? אין לי כזה... זה בסדר, אפשר לשחרר את הגששים הבלשיים (או לפחות לתת להם לביים איזה סרט עם פופיק ארנון או משו כזה) - אני חיה. ובקשר להופעה - כן כן כן!!! מי מזמינה כרטיסים? אבניירוּ?
איך אענה אם את מתקשרת לפלאפון? אין לי כזה... זה בסדר, אפשר לשחרר את הגששים הבלשיים (או לפחות לתת להם לביים איזה סרט עם פופיק ארנון או משו כזה) - אני חיה. ובקשר להופעה - כן כן כן!!! מי מזמינה כרטיסים? אבניירוּ?
T TalyaMM New member 10/2/06 #9 יש כרטיסים שירי אפילו לא יודעת כי היא ישנה ... בכל מקרה שורה שנייה באמצע .. איזה כיף !!! אני מתרגשת!!
יש כרטיסים שירי אפילו לא יודעת כי היא ישנה ... בכל מקרה שורה שנייה באמצע .. איזה כיף !!! אני מתרגשת!!
L liavt New member 16/2/06 #12 מגיעים במקרה חיפאים? שיהיו מוכנים לרכוש לעצמם מקום בגן-עדן (או לפחות פינה חמימה בלבי המתבגר) ולתת לי הסעה בחזרה?
מגיעים במקרה חיפאים? שיהיו מוכנים לרכוש לעצמם מקום בגן-עדן (או לפחות פינה חמימה בלבי המתבגר) ולתת לי הסעה בחזרה?