קניתי מבחר ספורים זוכי ``הוגו``

אז ככה.......

בעריכת אייזיק אסימוב לא אפרט את כולם, אך מדובר באוסף של חמישה בספר הראשון ושמונה בספר השני

Boojie

New member
סיפורים זוכי הוגו הופיעו פעמיים

על פי הידוע לי. לראשונה, בסדרת ``הטוב שבטוב`` בהוצאת לדורי, שיצאה לפני שנים רבות למדי (שנות השמונים המוקדמות, כמדומתני) והיום קשה להשגה. בפעם השניה - בספר ``מבחר זוכי ההוגו``, גם בעריכת אסימוב (מאותה סדרה באנגלית, כמובן, פשוט בהוצאה אחרת בעברית), שיצא בהוצאת כתר בשנת 1995. לאיזה מהם אתה מתייחס?

מה את אומרת? מעניין.....

......אז אני אפרט עבורך הראשון: הטוב שבטוב 3-הוצאת ``לדורי`` ללא ציון שנה ומתרגם. הכולל: חייל, אל תשאל-גורדון ר. דיקנסון חזור בך ליצן, אמר איש התקתוקים-הארלן אליסון המיבצר האחרון-ג`ק ואנס כוכב הניוטרונים-לארי ניבן בחזרה לקשר הדמים-אן מאק-קאפרי השני: מבחר סיפורי מד``ב זוכי פרס הוגו-הוצאת כתר 1989, תרגום, עמנועל לוטם הכולל: נשמות-ג`ואנה רוס פילים עגומים-ספיידר רובינסון נקודת שרשור-טימותי זאן מוסיקת דם-גרג בר קולות דיבור-אוקטביה א בטלר לחץ החזר-ג`ון וארלי ילד דמים- אוקטביה א בטלר ספירת הבדולח-דויד ברין זהו, סיימתי להקליד, חהחהחההחהחה דרך אגב, האם הבחירה טובה בעיניכן, בוג`יי, נגה ? או כל אחד אחר?

preacher

New member
הספר השני (והחדש יותר)

הוא כנראה האטסף הטוב ביותר שיצא בעברית. הסיפור של וארלי מאכזב אבל היתר מצוינים, במיוחד הסיפורים של בר וברין, וכמובן פילים עגומים.

Boojie

New member
בהחלט.

אגב, משום מה כרך 3 של הטוב שבטוב מתרוצץ בחנויות בארץ, בזמן ששאר הכרכים כמעט לא ניתנים להשגה. ראיתי עוד את כרך 2 פה ושם. אלה שווים באמת. למרות התרגום הגרוע של רוב הסיפורים בהם, הסיפורים הם פנינים של ממש. ואני מסכימה שהספר המאוחר יותר (של כתר) מכיל כמה סיפורים מדהימים, ואני גם מסכימה שהסיפור של וארלי שמופיע בו הוא אכזבה, במיוחד אחרי הסיפורים ב``גילוי עינים`` שכל אחד מהם הוא בגדר אגרוף בבטן.

למעלה