קניתי מחשב נייד דל לטיטוד c640

קניתי מחשב נייד דל לטיטוד c640

ברצוני לבטח את הנייד שקניתי מיד שניה ,איפה אני מבטח וכמה זה עולה. תודה ושנה טובה

avivbarnoy

New member
זה מה שאני עשיתי

אני משלם רק 30 ש"ח לשנה על כל 1000 ש"ח כיסוי, ז"א שביטחתי אותו ב 3000 ש"ח ואני משלם רק 90 לשנה. הביטוח הכי משתלם לניידים. כמובן שלא כולל גניבה מרכב...

מי משאיר

נייד באוטו?!??!

avivbarnoy

New member
../images/Emo4.gifמה לעשות...

אני למדתי בדרך הקשה... השארתי אותו ל 5 דקות, מוחבא מתחת לכיסא, ומי ידע שדווקא אז יפרצו לי לאוטו...

כנראה שהם ראו ששמת את המחשב שם

והחליטו לפרוץ ולקחת אותו.. יש הרבה פורצים חכמים ויודעים אחרי מי לעקוב...

avivbarnoy

New member
האמת היא שלא

כי שמתי אותו שם עוד לפני שהגעתי למקום, בתחילת הנסיעה הכנסתי אותו מתחת למושב... גם כנראה שלא היה מדובר באיזה פורץ מנוסה אלא סתם איזה נרקומן כי הוא פרץ לאוטו ע"י שבירת החלון עם בלטה!!!

אויש ../images/Emo4.gif

הבעיה היא שאנשים לא חושבים על זה. רק לפני חודש נגנבו 5 ניידים ממכוניות בשבוע אחד לאנשים אצלי בעבודה.

Mיקי_

New member
אצלנו יש תוספת ניידות לנייד

מה שאומר שאם יגנבו אותו בכל מקום הוא מבוטח, זה חשוב לי כסטודנטית ולבן זוגי כסאונדמן שלא תמיד נמצא ליד הנייד שלו.

avivbarnoy

New member
גם אצלי

זה כולל כל מקום וכל שבר/גניבה/אובדן חוץ מגניבה מרכב!

point2i

New member
שאלה

הכיסוי הביטוחי לנייד , במסגרת ביטוח תכולת דירה , מכסה גם בפני קילקולים של הנייד , למשל הארד דיסק שנדפק , מסך שנגמר וצריך להחליפו ? תודה לעונים וחג שמח

avivbarnoy

New member
לא

לפחות לא אצלי- רק על גניבה או שבר, אבל כמובן ברגע שמשהו נהרס תמיד אפשר לשבור אותו...

avivbarnoy

New member
פירוט:

מסך שנשרף לא מכוסה אבל מסך שנשרף ואח"כ גם נשבר מנפילה כן מכוסה הארד דיסק שהתקלקל מבפנים לא מכוסה אבל הארד דיסק שהפסיק לעבוד כי קיבל מכה חיצונית חזקה כן מכוסה וכו'.

point2i

New member
אהה ../images/Emo8.gif

עכשיו הבנתי איך זה עובד , פחות או יותר !

למעלה