קניתי מנורות

0 אור 0

New member
קניתי מנורות ../images/Emo62.gif

טוב, אז כבר כמה זמן שהבית הולך ומתקרב לפיניש וצריך להתחיל להתכנס על מנורות. אני כבר סימנתי לי כל מיני אפשרויות בהום סנטר, אייס ואיקיאה, אבל בינתיים בשיטוטי באינטרנט, מצאתי לי זוג מנורות גבס בצורת חתולים שנדלקתי עליהם באתרי מעצבים, וגיליתי שהם נמכרים בקמחי בשפיים - ודחיתי את הקניה עד לאחר שאגיע לשם. אז היום הייתי באיזור המרכז עם 3 שעות פנויות - מיד שמתי פעמי לשפיים, נכנסתי לקמחי וגיליתי אתר תצוגה מדהים, יפהפה, עם מגוון אדיר של מנורות בעיצוב מטמטם לכל הטעמים - ורק בעיה קטנה אחת: חתולי החביבים עולים 828 ש"ח לחתול. החלטתי שאני צריכה מחשבה חוזרת וקפצתי חיש קל למחסני תאורה הסמוכים. חרשתי את כל החנות הלוך ושוב בתחילה לבדי ואחר כך בחברת מוכרת חביבה - ואחרי קילומטרג' אדיר ואין סוף התלבטויות סגרתי קניה של (כמעט) כל המנורות. עוד החלפה של הרגע האחרון תוך כדי תהליך הקופה, והבטחה נחרצת של המוכרת שאין שום בעיה להחליף אם צריך, ואחרי 4 שעות בלבד יצאתי אל הפקקים דרומה כשבאמתחתי 16 מנורות + כל הנורות במחיר של מנורה עממית אחת מהחנות השכנה. בינתיים נראה טוב ...

תאורה כמו כל דבר אחר זה ענין

של התאמה לכיס. יש הבדל עצום בין קמחי למחסני תאורה. אבל יופי לך שמצאת דברים יפים לטעמך

alonaski

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif גם אני רכשתי שם את רוב

גופי התיאורה לביתי החדש!

0 אור 0

New member
../images/Emo51.gif למלקחות יצאו לי דוקא מנורות

יקרות - למרות (ואולי בגלל) שמה שחיפשתי זה את הכי פשוט. גוף עגול לבן פשוט מאלו שכן אטומים גם למים ולא רק לאדים (אלה פלפון גדול) - הוא פשוט נראה לי הכי יפה מבחינה עיצובית, וכן הגדול מאפשר הכנסת 2 מנורות לתאורה טובה יותר, ולשירותים לקחתי את הבינוני. אם את מחפשת משהו שונה - תנסי גם באייס ובאיקיאה , אני זוכרת שראיתי שם כמה דברים שסימנתי בתור אופציות עם יותר יחוד.

למעלה