קניתי מקרר חדש וקיבלתי משומש

• פותח הנושא tag1
  • פורסם בתאריך

tag1

New member
קניתי מקרר חדש וקיבלתי משומש

ואין לי כרגע עם מי לדבר...מדינה של גנבים. אולי מישהו יוכל לעזור לי, נמאס לי כבר מכל הטרטורים האלו... הסיפור המלא : קניתי את המקרר מחנות א.ל.מ. רשת חנויות חשמל לאחר שבוע קיבלתי את המקרר, כשבדקתי אותו גיליתי שבתוך המקרר יש מספר לא קטן של פגמים, שריטות, שקעים בדפנות הפנימיות, גומי מלוכלך בקיצור המקרר פגום או הגיע מתצוגה או שימוש קודם. פניתי ל א.ל.מ. רשת חנויות חשמל ממנה רכשתי את המקרר והם מסרו שעכשיו אני צריך לפנות ליבואן כי הם עשו את העבודה שלהם, פניתי ליבואן והם שלחו אליי איש שירות שיבדוק, לאחר יומיים חזרתי אליהם טלפונית והם החליטו שלא מגיע לי מקרר חילופי, ביקשתי שיעבירו אותי למנהל, דיברתי עם המנהל והוא לא הסכים להחליף את המקרר ובתמורה הציע לי קומקום חשמלי (בושה וחרפה). לא הסכמתי לקבל את הקומקום וההחלטה שלו. עכשיו אין לי עם מי לדבר, גם כשאני מתקשר ליבואן שנית המנהל לא מוכן לדבר יותר והפקידה מוסרת שאין לה מה לומר. אני חסר עונים מול החנות ששולחת אותי ליבואן ומול היבואן שלא רוצה לדבר איתי יותר. מה עושיםםםםםם אני עצבני שזה מרתיח אותי. זקוק לעזרה מגבוה

ל י א ת 25

New member
איזה דגם מקרר קנית?

אני יודעת ש-א.ל.מ היא רשת מאד מוכרת ואפשר לסמוך עליהם, לא? מעניין, גם עליהם כבר אי אפשר לסמוך. מה הדגם שקנית?

tag1

New member
לסמוך עליהם ? חחח אין סיכוי

מה שמצחיק הוא שבדיוק במקרה שלי ניתן לראות עד כמה הם הרשת האחרונה שניתן לסמוך עליה- ביום הקניה בדיוק דיבר איתי המוכר ושכנע אותי לקנות ממנו למרות שהראתי לו מחיר של אותו מקרר באינטרנט בפחות 500 ש"ח אז הוא התחיל להוציא לי ניירות והסביר עד כמה השירות חשוב וכמה הלקוח שלהם במקום הראשון. אחרי שהם רואים את המזומנים
תקבלו מהם ישר בעיטה בתחת (סליחה על הביטוי אך זה מסביר הכי טוב ובעדינות את היחס שלהם)

harty

New member
פנה למשרד הת"מת ותגיש תלונה. לפני

זה כתוב להם מכתב(לחברה ולאלמ) כמו כן אתה יכול לתבוע בתביעות קטנות.

למעלה