קניתי נגן ויש שאלה.

ben4ben

New member
קניתי נגן ויש שאלה.

שלום לכולם. קניתי נגן אין לי מושג איך קוראים לו אבל האתי קישור שלו למטה. בקיצור במיפרט רשום שיש לו אפשרות להצגת מילים של השיר. מישהו יכול לתת לי הוראות איך עושים את זה בנגן הזה? תודה מראש!

יאיר B

New member
יש על זה במאמרים וגם בשאלות נפוצות.

מילת המפתח היא "ליריקס".

ben4ben

New member
קראתי אך עדיין לא הבנתי.. אם אתם..

קראתי את המאמר אבל לא הבנתי איך אני משיג שיר כזה ואיך אני משנה את השם וכל זה... אם אתם יכולים להביא לי הסבר מורחב יותר זה יעזור. בתודה מראש: בן.

יאיר B

New member
אתה לא משיג שיר מיוחד. זה שיר רגיל

מהש אתה צריך להשיג זה את קובץ המילים של השיר. קבצים כאלו זמינים רק באנגלית, וגם לא לכל השירים שיש. במאמר יש הפניה לשני אתרים ששם יש כאלו קבצים. חפש באתרים הללו. אפשרות אחרת היא לעשות לבד - תהליך ארול ומיגע שגם מוסבר במאמר.

ben4ben

New member
תודה רבה אז..כנס

אפשר להכניס רק ליריקס באנגלית? והשפה של הנגן גם צריכה להיות באנגלית או שזה לא משנה? בתודה רבה: בן.

יאיר B

New member
אם הנגן שלך תומך בעברית - אתה יכול

תאורטית להכניס ליריקס בעברית. הבעיה היא שאין כאלו ברשת (אני לא מכיר אתרים כאלו, אבל אתה יכול לבנות לך לבד אים בא לך). השפה בנגן צריכה להיות כמו שפת המילים של קובץ הליריקס (היינו, אם הקובץ באנגלית - שפת הנגן צריכה להיות אנגלית).

ben4ben

New member
אמממ... כנסו.

אני הוספתי ליריקס בעברית וזה טוב.. אבל אם אני עושה ליריקס באנגלית והנגן בעברית אז הוא רושם הפוך (אני צריך לשנות את השפה לאנגלית ואז זה מצוין) אבל רק רציתי לדעת מאיפו אני יכול להשיג אתרים להורדה חוקית של הליריקס.. (לא רוצה להכין - הכנתי אחד וזה הרבה זמןןןן).. בתודה מראש: בן.

למעלה