קניתי נעליים

noya23

New member
קניתי נעליים../images/Emo13.gif

היום ב21.00 בערב אני אנסה לדווש איתם פעם ראשונה. הבעיה היחידה שאני חושבת עליה היא שלפני השיעור שבו אשתתף יש עוד שיעור.... ואם ייקח לי הרבה זמן לחבר את זה?
קניתי נעליים של ספשלייזד בצבע אדום. מדהימות
.

Tami661

New member
../images/Emo24.gifתתחדשייי...אותן נעליים שקנתה

אדמונית לנצח בשבוע שעבר חחחח... כמו שאני מכירה אותך (אפילו וירטואלית) - שילמת כפול
ואל תדאגי לחיבור בפעמים הראשונות לכולם לוקח קצת זמן (כמה שניות נוספות...) לקלוט את הנקודה שבה מתלבש הקפיץ על הקליט, אבל מתרגלים מהר. הרעיון הוא שתנסי לדמיין את כרית כף הרגל נכנסת במין מסילה, בדחיפה קלה קדימה ואז ישמע ה"קלאק" שאומר: "ברכותיי את מחוברת"
השליפה נעשית בדחיפה אופקית קלה החוצה (לא קדימה או אחורה) תיהני

P u s s i c a t

New member
../images/Emo6.gif

חשבתי שאני היחידה....
בפעם הראשונה שהתחברתי ושמעתי את הקליק עלתה לי בראש התמונה של החגורה ששמים לפני ההמראה. ושתגיד תודה שזה בספינינג. כי בחוץ... אחרי הקליק הזה... צריך להתפלל שזה גם ישתחרר באותה מהירות

noya23

New member
תודה תמי יקרה../images/Emo140.gif

למעשה שילמתי די בזול.... 460 (זה נחשב ליקר?) ש"ח. השיעור היה ממש טוב והצלחתי להתחבר די מהר. זה עולם אחר !
אני ממש לא מבינה איך עד עכשיו דיוושתי עם נעליים רגילות.... ועזרו לי להתחבר עם הנעליים לפני השיעור. תודה מיוחדת גם מכאן למדריכה הנפלאה הזו

בייסיק 1

New member
אני אתקשר אח"כ לשאול....../images/Emo8.gif

אני גם רוצה לקנות והבנתי שבחו"ל זה יותר משתלם ???

בטוח שיקח זמן להתרגל לכניסה

אל תתבאסי. בכלל עדיף שתבואי לפני שיעור (שאין לפניו שיעור ותתאמני קצת). המדירך אולי יכול לעזור, אבל מה שהכי עוזר זה פשוט ניסוי וטעיה עד לאוטומציה. מה שיפה זה שאחרי שהתחברת את מסודרת עד סוף השיעור :)

shiri 80

New member
למה שייקח הרבה זמן ?

שימי עומס על הפדלים... ככה שתהיה לך התנגדות ותדמיני שאת מנסה לחבר את כרית כף הרגל לדוושה,עדיף לנסות להתחבר כך כשפדל למעלה (שעה 12) ואם יותר נוח אז למטה (שעה 6), הרגל בפוינט דוחפת בעדינות את הפדל ... וזה פשוט מתחבר......

shiri 80

New member
בכיף

ושילמת מחיר טוב אבל את יודעת תמיד אפשר יותר זול חחחחחחחחח

למעלה