קניתי נעלים חדשות הם של באפלו ועלו לי 400 ש"ח כוס אמו...
מ מושלם חסרה רק אהבה New member 11/8/03 #5 גם אני!!!!!!!!!!!1 לא אכפת לך שאני מתלבש לך על השירשור נכון? הכל מאהבה! גם אני קניתי אתמול נעליים!!! טימברלנד חומות! עכשיו חסרות לי רק השחורות ויש לי סרייה
גם אני!!!!!!!!!!!1 לא אכפת לך שאני מתלבש לך על השירשור נכון? הכל מאהבה! גם אני קניתי אתמול נעליים!!! טימברלנד חומות! עכשיו חסרות לי רק השחורות ויש לי סרייה
מ מאיה1983 New member 11/8/03 #6 תתחדש אבל אני לא הכי אוהבת. נשמע כאילו אתה מעריץ מושבע שלהם.... אני זוכרת כשאני קניתי מלא דוקס... היו לי אולי 3 זוגות....חח
תתחדש אבל אני לא הכי אוהבת. נשמע כאילו אתה מעריץ מושבע שלהם.... אני זוכרת כשאני קניתי מלא דוקס... היו לי אולי 3 זוגות....חח
מ מושלם חסרה רק אהבה New member 12/8/03 #18 תודה! אהבתי גם את שלך!!! מעניין אם אנחנו שונים באופי כמו שהנעליים שלנו שונות... שלך - נמוכות, צבעוניות וצעירות שלי - גבוהות, צבע אחיד, ומיליטנטיות...
תודה! אהבתי גם את שלך!!! מעניין אם אנחנו שונים באופי כמו שהנעליים שלנו שונות... שלך - נמוכות, צבעוניות וצעירות שלי - גבוהות, צבע אחיד, ומיליטנטיות...
מ מאוהבת בעצמי של הצאט New member 11/8/03 #7 כבר עדיף לקנות בכסף הזה 400 קרטיבים ולא להוציא אותם על כאלה נעליים. סורי אבל זוועה, אולי בפורים יכול להיות להם שימוש ותו לא. זו דעתי בכולופן. סורי.
כבר עדיף לקנות בכסף הזה 400 קרטיבים ולא להוציא אותם על כאלה נעליים. סורי אבל זוועה, אולי בפורים יכול להיות להם שימוש ותו לא. זו דעתי בכולופן. סורי.
A albeldas New member 11/8/03 #9 כל אחד והטעם שלו... אבל למה ליהיות כזאת קיצונית ? בסדר לא לטעם שלך סבבה אבל למה ליהיות כזאת רעה ?!? אהה ודרך הגב הנעליים של שתיכם פצצות ... ולזה עם הנעליים של טימברלנד נעליים יפות אבל אני לא מת עליהם אני לא אוהב ללכת עם נעליים כאלה גבוהות אבל תיתחדשו שתיכם
כל אחד והטעם שלו... אבל למה ליהיות כזאת קיצונית ? בסדר לא לטעם שלך סבבה אבל למה ליהיות כזאת רעה ?!? אהה ודרך הגב הנעליים של שתיכם פצצות ... ולזה עם הנעליים של טימברלנד נעליים יפות אבל אני לא מת עליהם אני לא אוהב ללכת עם נעליים כאלה גבוהות אבל תיתחדשו שתיכם
B Black female Dog New member 11/8/03 #15 קניתי בסכו עור... וזה יבוא עם את רוצה...של שבוע שבועיים... ומישהי בטלה ת'קניה שלה אז לקחתי לה =)