קניתי סוף סוף את הדיסק!!!!!

yanivtr

New member
קניתי סוף סוף את הדיסק!!!!!

שמעתי אותו פעם אחת אז אני לא ישפוט עדיין אבל משהו מוזר- על העטיפה כתוב שיש 14 שירים פתאום במערכת סטיראו אני שומע גם את השיר ה-15 בדקתי באינטרנט וגם כתוב שיש 15 שירים האחרון קוראים לו HOOKER אז למה זה לא מצוין בעטיפה של הדיסק?

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif יניבוש..

אפשר בבקשה את רשימת השירים שיש בדיסק החדש

yanivtr

New member
כמובן-

1. Trouble 2. God Is A DJ 3. Last To Know 4. Tonight’s The Night 5. Oh My God 6. Catch Me While I’m Sleeping 7. Waiting For Love 8. Save My Life 9. Try Too Hard 10. Humble Neighbourhoods 11. Walk Away 12. Unwind 13. Love Song 14. Feel Good Time 15. Hooker

קטנה15

New member
יו איזה סרטטטטט

אמא את זוכרת שמזמן מזמן מזמן את חיפשת את השיר catch me while im sleeping בנרות???? יוווווו איזה סרט מטורףףף חחחחחחחחחחחחחחחח יו איך חיפשת אותו והתעצבנת שאין אותו בשום מקוםםםם וזה היה שיא המזמן מאיפה ידעת בכלל שיש שיר כזה? אההה שיחות לילה עם אלישייה אהההה תפסנו אותך *נדפקתי סופית מאנטיביוטיקה* :) אמא ואור חבל לכם על הזמן אם אתם קובעים משו ב-12.12 או מבריזים אני מתה כבר לראות אתכםםםםםם משפחה יפה שילי :)

דנה,מצטער אבל אני לא יכול!

דיברתי עם ההורים שלי והם לא מרשים לי ! מצטער!!!אני אנסה לשכנע אותם שוב בימים הקרובים !

yanivtr

New member
מורנושששששש

דברי איתי באיסיקיו! אני לא תופס אותךךךךךך

ubiko

New member
שיר 15 לא כתוב על הכריכה

מכיוון שהוא "hidden track" ~!! המון אומנים כוללים שירים מוחבאים בדיסק שלהם וזאת מין הפתעה שכזאת למעריצים....... גם בדיסק של אלישיה קיז יש שיר מוסתר בסוף הדיסק....

ממש ביצת הפתעה של קינדר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה