קניתי ספר

קניתי ספר../images/Emo70.gif

אתמול קניתי בסטימצקי את ספרו האחרון של ניקולאס ספארקס שהמליצו לי עליו בפורום... "A Bend In The Road" אף על פי שהסוף היה לי צפוי רק מקריאת התקציר (איזה מבאס) אני מרותקת לכל דקה מהספר... מישהו פה קרה אותו? אני זוכרת שמישהי כאן המליצה לי עליו... אני לא זוכרת מי... איך הספר יחסית לספריו האחרים של ספארקס?

lubov

New member
../images/Emo13.gif אני המלצתי לך

הבנתי שאת שואלת איך הספר לעומת ספרים אחרים של ניקולאס להגיד לך את האמת הספרים האחרונים שלו לא מגיעים לרמה של "walk to remember". כלומר אני לא מסוגלת לשחזר את ההרגשה שהרגשתי כשקראתי את הספר. אבל אני בכל מקרה ממש אוהבת את הסגנון שלו. את צודקת לגבי הסוף של הספר הוא די צפוי אני ידעתי מה יקרה בסוף בערך מהפרק השני. אבל זה לא נגמר בדיוק כמו שחשבתי. הסיפור הוא בעצם סיפור אהבה ביו סגן שריף שמתאבל על אישתו שנהרגה בתאונת פגע וברח מיסתורית. הוא בכל כוחו מנסה למצוא את האדם שהרג את אישתו ללא הצלחה. הוא פוגש את המורה של הבו שלו והם מתאהבים. לא הבנתי אם סיימת את הספר אני לא רוצה להרוס לך את הקריאה. אבל העניין המרכזי הוא סוד .והסוד הוא שמי שהרג את אישתו של מיילס השריף קשור לשרה המורה וזה פוגע באהבה שלהם כלומר הסוד מתפוצץ להם בפרצוף.אבל בכל זאת הסוף קצת מפתיע.
מקווה שתהני מהקריאה שכחתי לכתוב שבסוף ראיתי את הסרט "סיפור אהבה בלתי נשכח" הוא בסדר לא בדיוק כמו הספר אבל ראוי לצפייה בכל מקרה נהנתי יותר מהספר.

סבבה, תודה רבה../images/Emo70.gif

לא עוד לא סיימתי לקרוא את הספר, אני רק בפרק הרביעי...
ותודה על הביקורת על הסרט...

למעלה