קניתי עכשיו כמה ספרים, מה דעתכם

Silvi k

New member
קניתי עכשיו כמה ספרים, מה דעתכם

ניתקלתי בטאואר רקורדס בחיפה בספרים ספר הגולגולות\ סילברברג תחנת דרכים\ קליפורד ד. סימאק האנושואידים \ ג´ק ויליאמסון זמן הערער \ קייט וילהלם כל אחד ב29.90 אין אף אחד מהם בבקבוק עד כמה שאני רואה, והם באמת נראו חדשים אך מעט מצהיבים כאילו שמצאו אותם במחסן שלהם מה דעתכם על הספרים הנ"ל

jrhobit

New member
זה מזכיר לי נשכחות...

הייתי ממש ילד כשקראתי את הספרים האלה, ואני מבוגר ממך בכמה שנים. אני מניח שהום הם כבר נחשבים כפרה-היסטוריים
אז ממה שאני זוכר: ספר הגולגולות - פילוסופי מידי - לא אהבתי. תחנת דרכים - זה שמשתמש בכל מיני סימנים מוזרים כדי להבדיל בין ה- "דמויות"? אם כן, אז הוא לא רע בכלל. האנושואידים - לא זוכר על מה הספר - אבל עלתה בי תחושה טובה כשראיתי את השם הזה, אז אני מניח שנהנתי ממנו. זמן הערער - לא זוכר על מה הספר. תני תקציר כשתסיימי לקרוא
מצטער שלא עזרתי יותר.

Silvi k

New member
מבטיחה לתת תקציר

וזה בסדר לגבי העזרה ממילא הם אצלי ומתישהו אני אדע איך הם פשוט התפלאתי שמכרו אותם שם, כשבאינטרנט אין אותם דרך אגב היו שם עוד עותקים אם מישהו רוצה ודרך אגב נוסף, אתה לא עד כדי כך מבוגר ממני אני בת 26 צועדת בגאון ל27

Boojie

New member
אלה ספרים שאזלו בהוצאות,

ולכן אין אותם בחנויות המקוונות, שמבוססות על הסטוק שיש להוצאות. לעומת זאת, בחנויות (ובמיוחד כאלו שמוכרות גם ספרים משומשים) יש אותם בכמויות די גדולות. אבל למשל, במיתוס יש אפשרות להזמין ספרים שאזלו בהוצאות, והם עושים מאמץ מסוים לאתר אותם, ואם זה לא מסובך מדי, הם גם מצליחים, ובמחירים סבירים.

גרומיט

New member
תחנת דרכים

ספר שאני מאוד אוהב - סיפור מינורי מאוד על אדם בודד שמנהל תחנת נידחת ברשת דרכים בין כוכבים שעוברת במקרה דרך הבית שלו בכדה"א. ניתן לקרוא עליו ביקורת שלי במדור הביקורות באתר "בלי פאניקה"

למעלה